| 1 ΣΧΟΛΙΑ

Η πρώτη εξόρμηση για δώρα

Ξέρετε πως είμαστε εμείς οι μαμάδες. Χρησιμοποιούμε τα παιδιά σαν πρόφαση να νιώσουμε από τις αρχές Νοεμβρίου Χριστούγεννα και να αρχίσουμε να ψάχνουμε άμεσα για potential δώρα για τους άλλους αλλά και για τον εαυτό μας.  Πρόσφατα στο οικογενειακό στέκι  McArthurGlen, έκανα μία πρώτη γιορτινή gift list…

1

Γενικά να πούμε ότι θα προτιμήσω το smart shopping και στην αγορά δώρων. Γι αυτό ξεκίνησα με μία βόλτα στο εκπτωτικό χωριό  στο οποίο, μάλιστα, έμαθα ότι στις 15/11 έχει άναμμα δέντρου με συναυλία του Αντώνη Ρέμου. Γιατί, τελικά τα εκπτωτικά χωριά είναι σαν τις μαμάδες. Φέρνουν τα Χριστούγεννα όσο πιο νωρίς γίνεται…

 

2Η λίστα με τα δώρα μου, ένα κατιτίς για τον #husband το έχει. Να κάτι σαν αυτά τα θεϊκά μποτίνια Tommy Hilfiger (119.90 €)

 

3Οι δύσκολες έφηβες βαφτιστήρες μου θα χαρούν νομίζω με το τοπάκι BSB της πάνω φωτό. Όσο χάρηκα κι εγώ με την τιμή του (17€)

 

4Βρήκα υπέροχα διακοσμητικά στο Ιnterni. Τέτοια δώρα τα προτιμώ για φιλικά ζευγάρια ή για άλλους φίλους μπαμπάδες που ενδιαφέρονται για το design.

 

photo 1 photo 2 (2)ΟΚ, κολλητούλες, τα άνωθεν ζεύγη είναι pour vous.  Moschino αμφότερα και σε σούπερ τιμή, κάπου κοντά στα 100€

 

photo 2  Οι μικρές πετσέτες για το μπάνιο των ξένων είναι το πιο εύκολο/chic/χρήσιμο/οικονομικό δώρο και γι αυτό συνηθίζω να προσφέρω τέτοιες. Βρήκα υπέροχες στο Laura Ashley.

 

photo 3 (3)Τα σημειωματάρια του Tomy K είναι εγγύηση. Tέλειο μικρο-δωράκι και τόσο stylish. 20€ τα 3. Από τα Interni

 

photo 3Παντοφλο-καλτσάκια για τις φίλες της κόρης μου από το Tommy Hilfiger. Nα σας πω ότι το συγκεκριμένο είδος είναι must για την ηλικία των 9. (20€)

 

photo 4 (2) Κι άλλα για τις έφηβες βαφτιστήρες-ανηψιές. Ριγέ φούστες με peplum από το BSB (19,95€)

 

photo 5 (3)Να και το δώρο για την αγαπημένη μου ξαδέρφη: πλεκτό πανωφόρι από το American Vintage (110€)

Kαλό γιορτινό δίμηνο σε όλους!

 

Κατηγορίες:
EΥΡΗΜΑΤΑ, McArthurGlen, Uncategorized