| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Φορέματα για 40 χρονών και πάνω: Αυτό είναι το ιδανικό!

Τα πιο ευέλικτα, κολακευτικά και βολικά φόρεμα για 40 χρονών και πάνω είναι τα κρουαζέ. Να γιατί:

Μπορεί να είναι τα 40, τα 45, τα 48, τα 51, τα 54. Σε κάθε γυναίκα είναι άλλη η στιγμή, όμως κάποτε έρχεται η ώρα που θέλεις να τροποποιήσεις κάποια πράγματα στο στυλ ντυσίματος, είτε γιατί θέλεις να βολεύεσαι περισσότερο είτε γιατί αλλάζει η σιλουέτα. Κανόνες δεν υπάρχουν…

(Διαβάστε εδώ “Στυλ μετά τα 40: Υπάρχουν κανόνες;

 

Διανύοντας τα τελευταία χρόνια, μια περίοδο στη ζωή μου που συνεχώς κάνω μικρές αλλαγές στο ντύσιμο (λίγο πιο μακριά, κάπως πιο βολικά, άλλες φορές πιο εντυπωσιακά ή πιο ακριβά), έχω καταλήξει σε μερικά ρούχα που μου κάνουν τη ζωή πιο εύκολη και συγχρόνως την εμφάνιση πιο κομψή. Ένα από αυτά είναι και το wrap dress ή κρουαζέ.

Παρακάτω οι λόγοι που κάνουν ιδανικά αυτά τα φορέματα για 40 χρονών και πάνω:

  1. Τα κρουαζέ ή wrap dresses κολακεύουν το σώμα και αναδεικνύουν τους περισσότερους τύπους γυναικείασ σιλουέτας χωρίς να κολλάνε στο σώμα και να δείχνουν ατέλειες. Δείχνουν δηλαδή sexy και θηλυκά αλλά όχι too much.
  2. Eίναι διαχρονικά. Με μικρές αλλαγές, είναι σχεδόν συνέχεια στη μόδα. Μεγαλύτερη απόδειξη το wrap dress της Diane Von Furstenberg που από τότε που εφευρέθηκε δεν σταμάτησε να αποτελεί βασικό κομμάτι στις πιο κομψές γυναικείες γκαρνταρόμπες. 
  3. Είναι ευέλικτα. Δηλαδή φοριούνται από το πρωί μέχρι το βράδυ. Θέλουν μικρές αλλαγές στα αξεσουάρ για να φορεθούν σε πολλές περιστάσεις και να σε βγάλουν ασπροπρόσωπη. 
  4. Φοριούνται και τις περισσότερες εποχές του χρόνου. Φοράω τα δικά μου ακομα και με ζιβάγκο απο μέσα ή με σακάκι και μπότες ενώ τα αφήνω σκέτα στις πιο ζεστές εποχές. 

Κατηγορίες:
40 and beyond, 40something