| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Οne perfect hair day with Kérastase and Alexandra!

Υπάρχουν οι bad hair days, υπάρχουν οι good hair days, υπάρχουν και αυτές που περιλαμβάνουν μια απόλυτα εξατομικευμένη περιποίηση με Kérastase, οι οποίες αν έπρεπε να καταχωρηθούν κάπως,  θα τις χαρακτηρίζαμε τουλάχιστον perfect hair days.

Aυτές οι μέρες λοιπόν ξεκινούν πάντα σε κομψά κομμωτήρια με υπέροχους χώρους όπως το Gino στο Κολωνάκι (με τον πιο αναπάντεχο μικροσκοπικό κήπο στο βάθος) και περιλαμβάνουν φυσικά απολαυστικές εμπειρίες με top Kérastase προϊόντα.

Μια από τις Παρασκευές του φετινού Οκτωβρίου που σε θερμοκρασία θύμιζε Αύγουστο είχα πολλούς λόγους να είμαι χαρούμενη. Ξεκινούσε το Σαββατοκύριακο, είχα μπροστά μου μια perfect hair day σαν αυτή που περιέγραψα πιο πριν και κυρίως θα συναντούσα για πρώτη φορά μια αναγνώστρια/follower, η οποία στην περίπτωσή μας, προέκυψε γειτόνισσα και κατέληξε νέα φίλη.

Αλλά ας τα πάρουμε από την αρχή. Κατά την προσφιλή συνήθεια των απανταχού Instagrammers, πραγματοποίησα ένα διαγωνισμό  στο @Elenista με δώρο 3 hair treatments Kérastase Fusio Dose στο Gino. Εγώ θα απολάμβανα τη δική μου με μία από τις τυχερές…!

 

Έτσι εκείνη την Παρασκευή, συνάντησα στο Gino την winner Αλεξάνδρα Σταυροπούλου, ήπιαμε τσάι και χυμό, φορέσαμε πενιουάρ, χαλαρώσαμε και συζητήσαμε επί παντός επιστητού όπως ακριβώς κάνoυν οι γυναίκες στα κομμωτήρια από καταβολής κόσμου και τα περνάνε τέλεια. Perfect hair days, λέμε!

Όσο εμείς φλυαρούσαμε, γίνονταν καταπληκτικά πράγματα με τα μαλλιά μας. Η Fusio Dose treatment της Kérastase κάνει το εξής εξαιρετικό: ξεκινά με μια διάγνωση μαλλιών με το ειδικό gadget , το Hair Diagnosis Camera της Kérastase. Φωτογραφίες του τριχωτού σε πολύ υψηλή ανάλυση σε συνδυασμό με ένα ερωτηματολόγιο από τον κομμωτή οδηγούν σε ένα συνδυασμό προϊόντων που εστιάζει απόλυτα στις ανάγκες της κάθε γυναίκας, δηλαδή την Fusio Dose treatment. Η Fusio Dose treatment γίνεται στο λουτήρα  (όπου στο Gino ακολούθησε το πιο μακροσκελές και απολαυστικό μασάζ που έχω ζήσει στη ζωη μου σε κομμωτήρια μέχρι τώρα και έχω περάσει πολλές ώρες μέσα σε τέτοια, πιστέψτε με) και δεν κρατάει παρά ελάχιστα!  Έτσι σε ανύπαρκτο χρόνο έχεις ακριβώς το αποτέλεσμα που επιζητά το δικό και μόνο το δικό σου μαλλι. Το αποτέλεσμα είναι wow! Από εκεί και το εύστοχο hashtag #fusiowow.

Η δική μου ανάγκη; Λάμψη και μείωση λιπαρότητας. Ό,τι και να είναι το φλέγον ζήτημα μιας γυναίκας: θαμπή όψη, αδύναμη τρίχα, αραίωση, κατεστραμμένες άκρες, απείθαρχα μαλλιά, υπάρχει ο κατάλληλος συνδυασμός  Fusio Dose, ικανός να μεταμορφώσει την όψη του τριχωτού αυτόματα και να χαρίσει το επιθυμητό αποτέλεσμα με διάρκεια! Το Fusio Dose treatment είναι ένα μείγμα από αμπούλες και boosters που στοχεύουν να λύσουν τα βασικά προβλήματα για την κάθε Kérastase fan. Πάντα με φόντο το περιβάλλον ενός υπέροχου κομμωτηρίου και την υποστήριξη των expert κομμωτών του.  

Όσο για το μείγμα της Kérastase, γενικά σαν brand, είναι αυτό που προκύπτει από τον συνδυασμό εμπειρίας και ποιότητας. Δεν είναι τυχαίο που τα αγαπάμε όλες όσες θέλουμε πάνω μας και γύρω μας το καλύτερο! Και αφού ζήσουμε ένα treatment στο κομμωτήριο, παίρνουμε και άλλα προϊόντα για να έχουμε στο σπίτι και να τα χρησιμοποιούμε.

Θα αφήσω και τις φωτογραφίες να δείξουν και άλλα στιγμιότυπα από εκείνη την Παρασκευή και βέβαια το τελικο hair look με όψη και αίσθηση υγείας και λάμψης!

 

 

 

Kαι θα κλείσω με μια υπόσχεση για επόμενους διαγωνισμούς!

Can’t wait to meet more of you! 

follow me here ! @Elenista

 

 

Κατηγορίες:
KERASTASE, TREND TALK, ΟΙ EΜΜΟΝΕΣ ΜΑΣ, ΟΜΟΡΦΙΑ, ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2017