| 0 ΣΧΟΛΙΑ

As chocoholic as it gets!

Σε μια εμπειρία χαοτική όσο και συναρπαστική όπως ήταν η «πρώτη μου Horeca», ήταν φυσικό να εστιάσω στην παρουσία της σοκολάτας . 

Κάτι τέτοιες ευκαιρίες είναι να τις αρπάζεις… Άδραξα λοιπόν την σοκολατο-μέρα και επισκέφθηκα το corner της Nestlé Chocolate για να δοκιμάσω μοναδικούς συνδυασμούς όπως σοκολάτα με πορτοκάλι & σοκολάτα με λικέρ αλλά και λευκή με ροδόνερο και bitter με πιπέρι καγιέν (τις δύο τελευταίες τις βλέπετε στην επάνω φωτό). 

Παρών και πάντα με σχεδόν υπνωτιστικές ιδέες και ο master της γλυκιάς αλχημείας Στέλιος Παρλιάρος. Λευκή σοκολάτα με φυστίκι, σοκολάτα με ουίσκι και σαντυγί, και σοκολάτα με καραμέλα ήταν μερικές από τις προτάσεις που έκλεψαν την παράσταση.

Fan του καφέ δεν είμαι αλλά, εκείνη την ημέρα, στο corner της Nestlé Professional, η ομάδα του Λουμίδης Παπαγάλος, με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Ibrik Coffee και διαπιστευμένο κριτή παγκόσμιων πρωταθλημάτων SCAE, Σταύρο Λαμπρινίδη μοιραζόταν «Τα μυστικά για ένα ιδανικό φλυτζάνι ελληνικού καφέ». Και ναι, δοκίμασα ένα θεϊκό καφέ αρωματισμένο με γλυκάνισο (τι σούπερ ιδέα!).

Στην Horeca, είχα ακόμα ένα λόγο να βρίσκομαι διότι το TheHotelTrotter.com συμμετείχε στο event Future Hotel on the Web και συγεκριμένα σε ένα debate για την digital εποχή της ξενοδοχείας, κάτι που με έκανε πολύ χαρούμενη.  

(outfit details: σακάκι και μαρινιέρα SportMax, τζιν παντελόνι MaxMara, παπούτσια Gucci)

  • Αν θέλετε να ακολουθείτε τις TheHotelTrotter διαδρομές μου, follow and like στα εξής:

Facebook The Hotel Trotter

Instagram @TheHotelTrotter

Κατηγορίες:
ΟΙ EΜΜΟΝΕΣ ΜΑΣ, ΟΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΜΑΣ