| 1 ΣΧΟΛΙΑ

Links of London asked me about #themomentyouknow

Τι τέλεια ιδέα ήταν αυτή που ξύπνησε μια ρομαντική πλευρά του εαυτού μου! Λοιπόν, με αφορμή την ημέρα του Βαλεντίνου, η Links of London μου ζήτησε να περιγράψω μια σημαδιακή στιγμή για μένα. Το #themomentyouknow, η ενέργεια που τρέχει αυτές τις ημέρες η Links of London αφορά στο χωροχρόνο εκείνο που κάνει κάποιον να καταλάβει/ συνειδητοποιήσει/σιγουρευτεί για το ότι ο άνθρωπος που έχει απέναντί του είναι ο ένας και μοναδικός, ο σύντροφος ζωής που ψάχνει.

 

Υπάρχει ο σχετικός διαγωνισμός εδώ στο  www.linksoflondonvalentine.com, όπου όλοι μπορούν να μοιραστούν την στιγμή τους! Με την λήξη του διαγωνισμού στις 14 Φεβρουαρίου, ανανκοινώνονται  2 τυχεροί νικητές που θα κερδίσουν κοσμήματα από την συλλογή Kindred Soul, που αντλεί έμπνευση από το κλασσικό μοτίφ της καρδιάς, και περιλαμβανει διαχρονικά ασημένια κολιέ, βραχιόλια και σκουλαρίκια.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, θα υπάρχει για συγκεκριμένες ημέρες, στο κατάστημα της Links of London στο Golden Hall, ένας illustrator ο οποίος θα αποτυπώνει τη στιγμή αγάπης με τον σύντροφό μας. Πιο συγκεκριμένα, ο κάθε πελάτης θα έχει την δυνατότητα να περιγράφει την ιστορία του που γνώρισε τον αγαπημένο/αγαπημένη του και ο illustrator θα αποτυπώνει τη στιγμή.

Εγώ την ημέρα της παραλαβής του illustration και του δώρου μου 

Για να πάρω στα χέρια μου το δικό μου illustration, χρειάστηκε να ανατρέξω σε αρκετά μακρινές μου αναμνήσεις (διότι το δικό  μου love story κρατάει πολλά, πολλά χρόνια) και να περιγράψω τη στιγμή μου!

Τhe moment I knew – Το δικό μου illustration!

Το δικό μου #MomentYouKnow πάει πίσω στα χρόνια του πανεπιστημίου, σε ένα κάλεσμα με συμφοιτητές. Ήταν τότε που μπήκα στο σπίτι Του, όπου αντίκρυσα μια βιβλιοθήκη ξέχειλη από βιβλία και μια τεράστια συλλογή από δίσκους μουσικής, jazz, rock, funk, garage. Ήταν η χαριστική βολή, μου άρεσε ήδη πολύ αλλά όταν είδα τον μικρόκοσμό Του αυτόν, πείστηκα ότι θα είχαμε πολλά να μοιραστούμε για χρόνια. Και από ότι φαίνεται δικαιώθηκα…

Έχετε ακόμη κάποιες ώρες για να μπείτε στον πολύ όμορφο διαγωνισμό της Links of London!

Go ahead! 

With love!

E

Κατηγορίες:
EΥΡΗΜΑΤΑ