| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Η μαμά μου κι εγώ

Με αφορμή τη φετινή γιορτή της μητέρας, είπα να κάνω δώρο-έκπληξη στη μαμά μου που είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένη με τα social media και τους όρους τους, ένα throwback blog post!

Τhrowback to 2005: H κοινή μας συνέντευξη στο πρώτο τεύχος του Real Simple

13148213_10153634392592055_738780916_o (1)

Από τη μία μου φαίνεται ότι ήταν χθες, από την άλλη το 2005 φαντάζει μια τόσο μακρινή εποχή. To Real Simple, ένα πολύ όμορφο περιοδικό με άφθονες ιστορίες από/για/με αληθινούς ανθρώπους και χρήσιμα tips για το κάθε τι, κυκλοφορεί στην Ελλάδα και στο πρώτο του τεύχος φιλοξενεί ένα άρθρο αφιερωμένο σε μαμάδες και κόρες, όπου η μαμά μου και εγώ, δίνουμε συνέντευξη η κάθε μία μόνη της. Το θέμα συζήτησης είναι η μητρότητα και άλλες οικογενειακές ιστορίες.

Οι φράσεις που απομονώνω έντεκα χρόνια μετά είναι οι:

Λέλα: Το επίκεντρο της ζωής μου είναι πάντα το παιδί μου. Η μητρότητα την άλλαξε πολύ την Ελένη. Δεν περίμενα να είναι τόσο καλή μητέρα και τώρα είμαι περήφανη για αυτό.

Ελένη: Με τη μαμά μου είχαμε πάντα γκρίνιες και καβγάδες την ίδια ώρα που με έναν περίεργο τρόπο κατάφερνε να είναι κολλητή μου. Η μητρότητα για μένα ήταν μια αποκάλυψη. Τώρα καταλαβαίνω περισσότερο τη μαμά μου και τι τράβηξε.

Βack to today

Αυτές τις μέρες, αντιλήφθηκα τον διαγωνισμό της Folli Follie που μας προσκαλεί να ανεβάσουμε φωτογραφία ή λόγια με ανάλογο θέμα  (θα το βρείτε εδώ με τον εύγλωττο τίτλο Moments of Pure Love που παραπέμπει σε μία νέα συλλογή, ειδικά σχεδιασμένη για την γιορτή της μητέρας). Εγώ μετέφρασα την όλη ενέργεια σαν μια καλή αφορμή να βουτήξω σε αναμνήσεις – όσοι με ακολουθούν σε αυτό το blog ξέρουν πόσο πολύ νοσταλγική μπορώ να γίνω.

ff2

Στην συνέχεια, αποφάσισα  ότι η φωτογραφία με τη μαμά μου που θα ανεβάσω εγώ θα είναι αυτή από την συνέντευξη του Real Simple 2005, περιοδικό και χρονιά που έχω επίσης πολλούς λόγους να νοσταλγώ, και ότι το δώρο μου φέτος στη μαμά μου θα είναι μια σούπερ διαδικτυακή έκπληξη.

 ff3

Η Folli Follie, τώρα, χρησιμοποιεί το εμβληματικό της μοτίφ απο καρδιές για να παρουσιάσει τη νέα συλλογή Heart4Heart Pure Love (δείτε την εδώ).  Με έναυσμα την Ημέρα της Μητέρας, γιορτάζει τον ξεχωριστό δεσμό αγάπης μεταξύ μητέρας και παιδιού με αυτόν τον διαγωνισμό και με δύο πολύ όμορφα κοσμήματα, ένα βραχιόλι και ένα κολιέ, επιχρυσωμένα με ροζ χρυσό και διακοσμημένα με διάφανες κρυστάλλινες πέτρες.

Μπείτε εδώ λοιπον να δείτε πολλές μαμάδες και κόρες, τις φωτογραφίες τους και τα λόγια αγάπης τους αλλά και να συμμετάσχετε  στον διαγωνισμό μέσω του οποίου, θα αναδειχθούν 3 νικητές που θα κερδίσουν από ένα σετ από τη συλλογή!

Happy Mother’s Day!

Κατηγορίες:
ΑΝΟΙΞΗ 2016