| 0 ΣΧΟΛΙΑ

(Early) Spring 2016: A mid-season outfit + tips!

Να μια συνταγή επιτυχίας για τώρα, που δεν κάνει ούτε κρύο, ούτε ζέστη: να επιδιώκεις συνδυασμούς από χειμωνιάτικα αξεσουάρ και key pieces της νέας σεζόν. (Δείτε εδώ τα σχετικά shopping tips). Οι ζιπ κιλότ και τα σουέτ σακάκια είναι δύο από τα βασικά της άνοιξης που μόλις υποδεχτήκαμε και αποτελούν, κατά τη γνώμη μου, έξυπνες αγορές που θα αξιοποιηθούν άμεσα. Διαπίστωσα ότι δείχνουν από τώρα τέλεια μαζί με μπότες και statement necklaces ή φουλάρια. Ιδού πως τα συνδυάσα μεταξύ τους:

(Φωτό: Δανάη Ίσσαρη)

 

IMG_6199-Edit

IMG_6208-Edit (1)

IMG_6211-Edit

IMG_6220-Edit

IMG_6119-Edit

 

Outfit details: Σουέτ σακάκι και ζιπ κιλότ Μassimo Dutti, Κολιέ Katerina Psoma, φουλάρι Gucci, μπότες L’Autre Chose, γυαλιά Rayban

Tips

  • Aν η φόρμα της ζιπ κιλότ είναι κάτι που σας τρομάζει, προτείνω να σκεφτείτε όλες τις πιθανότητες μήκους. Μπορεί αν κοντύνει λίγο, να είναι πολύ πιο κολακευτική. Έτσι κι αλλιώς φέτος παίζουν όλα τα μήκη από κάτω από το γόνατο μέχρι τον αστράγαλο. Ένας ακόμα παράγοντας που παίζει ρόλο είναι πόσο ψηλόμεση είναι (όσο περισσότερο, τόσο το καλύτερο).
  • Το σουέτ σακάκι σε γραμμή κιμονό μπορεί να αποδειχθεί κομμάτι-μπαλαντέρ. Το σουέτ παραμένει βασική τάση και η εν λόγω γραμμή ταιριάζει με πλήθος σωματότυπων. Αποκτήστε το οπωσδηποτε σε ουδέτερο χρώμα για να το ταιριάξετε εύκολα με τα ρούχα σας.
  • Το φουλάρι στο λαιμό επανέρχεται δυναμικά μαζί με το κύμα 70s λεπτομέρειών που φέρνει η νέα σεζόν. Η ιδανική ευκαιρία να ανανεώσεις συνδυασμούς με φουλάρια που υπάρχουν στη ντουλάπα από παλιά!

 

Κατηγορίες:
OUTFITS, ΑΝΟΙΞΗ 2916, ΟΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΜΑΣ, ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016