| 0 ΣΧΟΛΙΑ

#thenewMissBloom

Πριν λίγες μέρες έγινε κάτι που περίμενα και ευχόμουν πολύ καιρό και έτσι η χαρά μου είναι μεγάλη. Όσοι με ακολουθείτε στα social media, θα έχετε ήδη δει το νέο MissBloom.gr για το οποίο εργαστήκαμε πολύ και με πάθος τον τελευταίο καιρό, στις Αττικές Εκδόσεις.

mb1-02

Το MissBloom.gr είναι το πιο δικό μου, το πιο αγαπημένο μου, επαγγελματικό project στα 20+ χρόνια που έχω στο χώρο. Είναι αυτό που μου ρουφάει καθημερινά (όπως κάθε αντίστοιχο ιντερνετικό πόνημα) άπειρη ενέργεια κι εγώ του τη χαρίζω απλόχερα γιατί απλά δεν μπορώ να σταματήσω να ενθουσιάζομαι γι αυτό.

Σας προσκαλώ στο ολοκαίνουργο MissBloom.gr και σας παροτρύνω να πλοηγηθείτε και να ανακαλύψετε όλες τις εκπλήξεις που κρύβει γιατί θα ανακαλύψετε ότι εκτός από το πανέμορφο layout που έχει, είναι εντυπωσιακά εύχρηστο και γρήγορο (καθώς επίσης και  responsive για να χαρίζει τέλεια εμπειρία χρήστη και στο tablet ή το κινητό).

Τον πρώτο καιρό θα έχουμε μαζί μας την Μαίρη Συνατσάκη, που αποτελεί ούτως ή άλλως ιδρυτικό μέλος, έχοντας δημιουργήσει το θρυλικό Mary-Land, το πρώτο blog του MissBloom, τότε τον μακρινό Αύγουστο του 2011 (διότι το 4,5 χρόνια πριν στο ίντερνετ φαντάζει πολύ πολύ μακριά). Η Μαίρη αναλαμβάνει για λίγο ένα ρόλο guest editor in chief και βάζει κάτι από τη χαρισματική προσωπικότητά της στη νέα εποχή του MissBloom.gr και έτσι έχω ακόμα ένα λόγο να χαρώ εγώ, και όλοι μας στο MissBloom και μαζί και όλη η στρατιά από Mairibooδάκια (δηλαδή οι πιστοί fans της που την ακολουθούν σε ό,τι κι αν κάνει).

Παρά το ότι, λοιπόν, ήθελα διακαώς να αλλάξει η εικόνα αλλά και η user experience του MissBloom.gr δεν θέλησα ούτε λεπτό ούτε και θα θελήσω ποτέ (μα ποτέ) να αλλάξει η ομάδα του. Ευχαριστώ το σύμπαν που παραμένει η ίδια από τον πρώτο καιρό που ξεκινήσαμε να το δουλεύουμε (ναι, είπαμε, τότε στο μακρινό 2011). Η ίδια και καλύτερη γιατί στο μεταξύ προστέθηκαν νέα μέλη κι έτσι γίναμε ακόμα πιο υπέροχοι…

Και όταν λεω για την ομάδα, εννοώ τους: Έλενα, Γαβριήλ, Βασιλική, Κέλλυ, Μάρω, Εύη, Μπέτυ, Τάσο και Πηνελόπη και Χριστίνα και Ντίνο και Δημήτρη. Και βέβαια την Στέλλα, το «μεγάλο αφεντικό», σύμφωνα με μια μεταξύ μας «σοβαρο-αστεία» έκφραση…

Δεν θα ευλογήσω άλλο τα γένια μας, λοιπόν. Απλά θα προτείνω 5 από τα αγαπημένα μου θέματα των πρώτων ημερών, τα οποία με δυσκολία ξεχώρισα (ήθελα να τα βάλω όλα):

Ακολουθούν φωτό (του Μιχάλη Τσίτα) από ένα meeting που κάναμε όλη η ομάδα στο χώρο που μας παραχώρισε πολύ ευγενικά το Bo Concept και το ευχαριστούμε ιδιαίτερα για αυτό.

IMG_3197 IMG_3248

(My outfit: top Pinko, pants Zara)

IMG_3267 IMG_3294 IMG_3461 IMG_3464 IMG_3491 IMG_3521 IMG_3678

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες και το video από εκείνη τη μέρα εδώ

 

Enjoy #thenewMissBloom !!!

Κατηγορίες:
Uncategorized