| 2 ΣΧΟΛΙΑ

Whatever makes you happy!

Η ατέλειωτη Δευτέρα για την οποία μιλούσα εδώ συνεχίζεται αυτό το ιδιόρρυθμο φθινόπωρο…

Συνιστώ (πρώτα από όλα στον εαυτό μου) θετικές σκέψεις και κυνήγι της μικρής (ή της μεγαλύτερης χαράς). So, here are all that made me happy this week:

 

  • ένα νέο φόρεμα (πάντα ένα φόρεμα μπορεί να κάνει δουλειά…)

20150925_152652(1)-01

Outfit details: φόρεμα Marks and Spencer, σανδάλια Zara, τσάντα Marc Jacobs

IMG_20150927_6

Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μια έξυπνη, οικονομική αγορά που μπορεί να φορεθεί από τώρα μέχρι όλο το χειμώνα.

  • μια σινεφίλ εμμονή

IMG_20150927_160110

Η ταινία The Grand Budapest Hotel έχει άπειρες μικρές λεπτομέρειες που με κάνουν να την βλέπω και να την ξαναβλέπω. Για να εντρυφήσω περισσότερο στο σύμπαν του χαρισματικού Wes Anderson, απόκτησα αυτό! Aν είστε fan, ρίξτε μια ματιά κι εδώ!

  • μία βόλτα

IMG_20150927_3

εδώ στο Nuts and Berries στο Χαλάνδρι

IMG_20150927_5

κι εδώ στο ήδη διάσημο Noel στο κέντρο, στην Κολοκοτρώνη.

  • μία ανάμνηση

20150924_200731-01

Το MyPlayce είναι ένας ιδιαίτερος χώρος για παιδιά στον οποίο ξανα-βρέθηκα τυχαία τις προάλλες και αμέσως ήρθαν στο μυαλό μου εικόνες από τον πρώτο καιρό που είχε ανοίξει και εγώ πήγαινα την κόρη μου για να κάνει αυτά τα courses μαγειρικής και ζωγραφικής που την ενθουσίαζαν τόσο πολύ.

IMG_20150927_1

Τώρα πια το MyPlayce έχει πολλά παραρτήματα, έχει εξελίξει τις δραστηριότητές του αλλά παραμένει μοναδικό στο είδος του και συνεχίζει να προκαλεί χαρά σε παιδιά και γονείς όπως ακριβώς σε εμάς. Οι ψυχολόγοι και οι εκπαιδευτές του και κυρίως η Μάγια και η Αλεξία που βρίσκονται πίσω από το όλο εγχείρημα είναι πρόθυμοι να προσφέρουν επίσης custom made εργαστήρια, συμβουλευτικές συνεδρίες αλλά και ιδέες για πρωτότυπα πάρτυ! Αν έχετε παιδιά μέχρι 6 ετών, αξίζει τον κόπο να το ψάξετε λίγο, κάνοντας κλικ εδώ

  • ένα μινι make over

IMG_20150927_2

Η πρόσκληση του Giorgio Armani Makeup στο Hondos Center Κολωνακίου ήταν η τέλεια έναρξη μιας Πέμπτης μου!  Εκεί γνώρισα την νέα συλλογή μακιγιάζ του οίκου, την Giorgio Armani Runway, μεταμορφώθηκα με αυτή και κυρίως γνώρισα 2 σούπερ προϊοντα: το Eye and Brow Maestro και την συλλεκτική παλέτα της συλλογής που τα έχει όλα και συμφέρει στην κυριολεξία ενώ διατίθεται μέσα σε μεταξωτό πουγκί από το χαρακτηριστικό ύφασμα της τρέχουσας συλλογής. Δροσερό και φυσικό μακιγιάζ με ελάχιστες κινήσεις για κάποιες σαν εμένα που δεν διαθέτουν επιδεξιότητα αλλά ούτε και χρόνο!

 

Τill next time xxx

 

 

Κατηγορίες:
CHEAP/CHIC IΔΕΕΣ, Uncategorized, ΟΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΜΑΣ, ΦΘΙΝΟΠΩΡΟ 2015