| 2 ΣΧΟΛΙΑ

#mylacostepolo

Kλασικά ρούχα όπως το μπλουζάκι polo της Lacoste δεν με αφήνουν ποτέ αδιάφορη. Κάθε άλλο, ξυπνούν τη συλλεκτική φύση της fashionista μέσα μου. Οι προσωπικές μου αναμνήσεις με αυτά (το πρώτο #mylacostepolo ήταν ένα τυρκουάζ στο δημοτικό…) αλλά και οι εμβληματικές εικόνες της ιστορίας τους με κάνουν να τα θέλω στη ντουλάπα μου και πάνω μου σε διάφορους συνδυασμούς.

lacoste1

Ούτως ή άλλως η Lacoste είναι ένα αγαπημένο cool όνομα του στυλ, από αυτά που ξέρουν να εξελίσσονται και να παραμένουν ταυτόχρονα διαχρονικά. Δεν είναι και εύκολο να το καταφέρεις μέσα σε ένα ωκεανό από labels. Ακόμα μια απόδειξη ότι το Lacoste το πετυχαίνει είναι το #mylacoste project, το οποίο είναι σε εξέλιξη αυτή την εποχή στα social media του γαλλικού brand και στο οποίο είχα την μεγάλη χαρά να συμμετέχω ανάμεσα σε πολλούς άλλους media-ανθρώπους από όλο τον κόσμο.

Ο καθένας μας επιλέγει να φορέσει στα δικά του λημέρια (τη γειτονιά του, το σπίτι του, το γραφείο, ένα στέκι του) ένα δικό του αγαπημένο Lacoste polo από τα κλασικά με το γιακά και το κροκοδειλάκι, με τον τρόπο που θέλει. Έχει πλάκα κι ενδιαφέρον, γιατί βλέπεις πρόσωπα από όλο τον κόσμο. <3!

Εδώ θα τα δείτε όλα και στο instagram @Lacoste θα διαβάσετε γιατί αγαπάμε τα κλασικά Lacoste polo μπλουζάκια, αλλά και τι αρέσει και δεν αρέσει στον καθένα μας γενικά.

To δικό μου #mylacostepolo ήταν ένα ζωηρό πορτοκαλί, που συνδύασα με μαύρη pencil skirt και ψηλά τακούνια όπως άλλωστε κάνω συχνά. Οι πολύ όμορφες φωτογραφίες είναι του Γιώργου Καπλανίδη. Τον ευχαριστώ πολύ για αυτό, όπως και την Άννα Zαρκάδα από την Notos που μου έκανε την πρόταση να πάρω μέρος στο project.

Παρακάτω οι 2 δικές μου αγαπημένες φωτογραφίες:

lacoste2

lacoste3

Κι εδώ το σχετικό instagram post

Το project θα συνεχιστεί για καιρό, οπότε ακολουθήστε το για να βλέπετε την εξέλιξή του!

 

Κατηγορίες:
Uncategorized