| 2 ΣΧΟΛΙΑ

Random moments #7 (spring 2015)

Με την ελπίδα για ένα πιο ανοιξιάτικο (από στυλιστικής και ψυχολογικής άποψης) αύριο να είναι το κυρίαρχο συναίσθημα, τα παρακάτω με έκαναν να νιώσω πιο κοντά στην πολυπόθητη εποχή!

photo 4(2)

 

photo 5

Η επίσκεψη στο Shiseido Experience Center στην οδό Βουλής (Ερμού και Βουλής 17 για την ακρίβεια), καταρχήν. Εκεί που δεν το πιάνει το μάτι σου, στον 1ο όροφο, ένα ζεν μικρο-σύμπαν απόλαυσης σε περιμένει με free λογική και Shiseido φιλοσοφία. Μπορείς να κάνεις μασάζ πλάτης, ρεφλεξολογία, περιποιήσεις προσώπου και μακιγιάζ σε ένα περιβάλλον εξαιρετικής αισθητικής με ειδικούς χώρους και καμπίνες, εξερυνώντας την μακρόχρονη ιστορία αυτής της τόσο ξεχωριστής μάρκας καλλυντικών. Κλείστε ραντεβού, είναι όλα free και γίνεται χαμός γι αυτό πάρτε τηλέφωνο (210 3235141).

photo 2(5)

Η δοκιμή γυαλιών είναι γνωστό αντίδοτο στο σύνδρομο του “θέλω να διώξω το χειμώνα τώρα” και έχει άμεσα αποτελέσματα. Συνιστάται ανεπιφύλακτα. Το έκανα πράξη μια μέρα με βροχή στο Be Seen, το οποίο έχει 4 καταστήματα και στο καθένα από αυτά υπάρχουν – χωρίς υπερβολές – τα πιο cool γυαλιά ηλίου που κυκλοφορούν στη γη από τα πιο ιδιαίτερα brands του είδους. Συγχαρητήρια στους buyers, τίποτα άλλο. Για να πάρετε μια γεύση, κάντε κλικ εδώ για να δείτε το lookbook τους με τη νέα δική τους φωτογράφηση και στη συνέχεια διεκδικήστε ένα σούπερ ζευγάρι στρογγυλά γυαλιά ηλίου Cutler & Gross στον διαγωνισμό του MissBloom.gr!

11093072_1429585817337883_1670564476_n

Μια δερμάτινη τσάντα στο σωστό ροζ μπορεί κι αυτή να έχει σημαντικό αντίκτυπο στο mood.

photo 2(1)Η συγκεκριμένη ροζ από την MCM είναι ένα περίτρανο παράδειγμα! Και η υπόλοιπη συλλογή κρύβει διαμαντάκια, όπως φαίνεται από τη φωτό! Αγάπησα (λιγο λιγότερο από την ροζ) και τα backpacks και τα σκληρά boxes που είναι τάση!

photo 1(2)

photo 3(3)

 

 

IMG_103

 

 

IMG_004

 

Στην εν λόγω παρουσίαση, “ανεβήκαμε” κι άλλο στη συνέχεια, αφού το πρόγραμμα είχε πρωινό στον ουρανό στο γνωστό πλέον dinner in the sky, που έχει έρθει στην Αθήνα και φιλοξενεί γεύματα 50 μέτρα πάνω από τη γη, προσφέροντας τη θέα της πόλης στο πιάτο!

 

Καλη ανοιξιάτικη Άνοιξη σε όλους!

Κατηγορίες:
Uncategorized