| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Shopping news from Kolonaki

Μια αυξημένη κινητικότητα παρατηρώ τελευταία στην πάλαι ποτέ αγαπημένη μας αθηναϊκή περιοχή για shopping, και θα ήθελα να την καταγράψω μέσα από μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ειδήσεις.

zouliasCollage

Το ωραιότερο δώρο γενεθλίων μου έκανε ο Βασίλης Ζούλιας προχθές (εδώ, μαζί με τον επίσης αγαπημένο Περικλή Κονδυλάτο) ανακοινώνοντάς μου με το γνωστό του, υπέροχο ύφος: “Shop till you drop!”.

Σήμερα 21 Νοεμβρίου και αύριο Σάββατο 22 Νοεμβρίου, όλα τα stock παπούτσια του διατίθενται σε τιμές από 50 έως 100 ευρώ. Όλες οι τσάντες στα 100 ευρώ και τα ανυπέρβλητα stock φορέματά του στα 250 ευρώ. Όλα αυτά στην μπουτίκ του (Ακαδημίας 4, Κολωνάκι, τηλ. 210-3389924).

dassios

Αγαπημένος Δημήτρης Ντάσιος, έρχεται με νέο χώρο στο Κολωνάκι (Βασιλίσσης Σοφίας 35, 4ος όροφος, τηλ. 210-9573582, 6944503508 – κατόπιν ραντεβού).

atelierCollage

Τη διακόσμηση έχει κάνει ο ίδιος ο Δημήτρης και το περιβάλλον είναι τόσο μαγικό, που λες ότι μάλλον θα πρέπει να βρει λίγο χρόνο (δύσκολο, το ξέρω) ώστε να ασχοληθεί επαγγελματικά και με το interior design.

yannis

Δίπλα του, ο επίσης αγαπημένος Γιάννης Λεμπέσης, σε ένα fashion duo που έχει κατακτήσει το εξωτερικό (τα σημεία διάθεσης Dimitris Dassios διεθνώς φέρνουν δάκρυα στα μάτια και ζήλια στους κακούς) και έρχεται τώρα πιο δυναμικά και στην ελληνική αγορά. Τα ρούχα και τα αξεσουάρ έχουν τόση εργασία, τόση φροντίδα, τόση ομορφιά επάνω τους, που παραμένουν must-buy για όσες ψάχνουν εκείνο το ένα και μοναδικό statement piece.

collectiveCollage

Επίσης, είχαμε και ένα υπέροχο opening στο Κολωνάκι: Collective, στο 14 της Πατριάρχου Ιωακείμ. Σε ένα happening που ένωσε το fashion crowd και τους fashion-oriented celebrities, με μια αισθητική που πραγματικά ξεχωρίζει, και με ένα eclectic mix ρούχων και αξεσουάρ πολύ προσαρμοσμένο στο crowd του Κέντρου (αυτό πραγματικά μας άρεσε πολύ, ότι η FFGroup το έψαξε πολύ ώστε να ανοίξει ένα κατάστημα που ταιριάζει ακριβώς στην περιοχή, εντελώς διαφορετικό από το Collective της Γλυφάδας, και σε αυτά τα fashion demographics ήταν τέλεια “κουρδισμένο” όχι μόνο το κατάστημα, αλλά και το event των εγκαινίων). Ενδεικτικά τα brands: Ermenegildo Zegna, Juicy Couture, UGG Australia, Ted Baker, Vilebrequin, Guess Jeans, Calvin Klein Jeans, Nike, Converse, Technogym, Samsonite, Franklin & Marshall, G-Star RAW.

Τι λέτε, πάμε πάλι για shopping στο Κολωνάκι;

Κατηγορίες:
EVENT, EΛΛΗΝΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ, EΥΡΗΜΑΤΑ, FASHION NEWS, INSPIRATION, OH SO CHIC, ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΖΟΥΛΙΑΣ, ΟΙ EΜΜΟΝΕΣ ΜΑΣ