| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Στην πρεμιέρα του Rocky Horror Show

enter_risk

Ρίσκαρα και μπήκα. Για να δούμε πώς ήταν…

me_maria

Μισό, μισό. Λίγο πριν μπω, συνάντησα στο backdrop τη Μαρία Μαζωνάκη, και ποζάραμε ελαφρά εκφράζοντας δημόσια τη χαρά μας που συναντηθήκαμε.

cocktail

Αυτό ήταν ένα από τα κοκτέιλ της βραδιάς, το υπέροχο Tower Of Horror, το οποίο είχε μέσα κι ένα κατακόκκινο marshmallow.

be_just

Λεπτομέρεια από τη σκηνή / το σκηνικό, λίγο πριν αρχίσουν όλα. Και έγινε χαμός. Το ελληνικό Rocky Horror είναι διασκεδαστικό και καλοφτιαγμένο – και επίσης διέψευσε τους φόβους μου με την πολύ ικανοποιητική απόδοση των στίχων στα ελληνικά.

rhgos_mazw

Και μετά, ήρθε το πάρτι. Ακριβώς στα μεσάνυχτα, ο σκηνοθέτης Κωνσταντίνος Ρήγος (εδώ με τον αφηγητή Γιώργο Μαζωνάκη) γιόρτασε μαζί μας τα γενέθλιά του (χαμός).

aspiwths_troufakou_segredakis

Ο πρωταγωνιστής Κωνσταντίνος Ασπιώτης (αριστερά) ήταν / είναι αποκάλυψη (δίπλα του, η ηθοποιός Μαρία Κίτσου). Όσο για τον αγαπημένο Γιώργο Σεγρεδάκη, έκανε εκπληκτική δουλειά με τα κοστούμια – ήταν πραγματικά στο στοιχείο του, πιστεύω ότι του πάει πολύ αυτό το λίγο gruesome / goth αλλά και glam / τρελιάρικο / θεατρικό.

mazo_fwtopoulos_euanathena

Και ο Διονύσης Φωτόπουλος στην πρεμιέρα για μια φωτογραφία μοναδική, που επιπλέον μας δίνει ωραία πάσα και για να αναφερθούμε στην εμφάνιση του Μαζώ ως αφηγητή. Άψογος. (Και αμάσητος μπροστά στις κραυγές “booooriiiing!” του Τάσου Θεοδωρόπουλου). Στη φωτο μαζί τους, η Εύα Νάθενα.

Φωτογραφία της Νάντιας Μπουλέ δεν θα δείτε, αλλά πρέπει να πω πόσο μου άρεσε η ερμηνεία της.
Απόψε, λοιπόν, στο Ρεξ. xxxM.

(Μάρω Ζήνα, σ ευχαριστώ για τις φωτο από το πάρτι! <3)

Κατηγορίες:
EVENT, INSPIRATION, OH SO CHIC, ΟΙ EΜΜΟΝΕΣ ΜΑΣ