| 1 ΣΧΟΛΙΑ

Pillow Talk

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ξεκινήσεις τη μέρα σου και τη εβδομάδα σου από το να πατήσεις το πόδι σου σε ένα παράλληλο zen σύμπαν, όπου όλα έχουν φτιαχτεί για να σε κάνουν να διάγεις τον βίον σου όσο πιο γαλήνια γίνεται.

1

Έτσι, προσγειώθηκα κι εγώ τις προάλλες στα headquarters της Cocomat. (Outfit details: φόρεμα Frock n’Roll.com, ζώνη Marni, σανδάλια Danny’s shoes, τσάντα με κρόσσια Grecian Chick)

 

photo 2 (2)

Στον κόσμο της Cocomat, τα χρώματα, η αρχιτεκτονική, η διακόσμηση και φυσικά τα έπιπλα, τα κρεβάτια και τα στρώματα είναι αφιερωμένα σε ένα πιο χαλαρωμένο και καλοκοιμισμένο αύριο – ή κι ένα σήμερα, για όσους τυχερούς είναι around για να επιλέξουν αυτά στα οποία θα ξαπλώνουν την ευδαιμονία τους στο μέλλον #bliss

2

Ήπια, υπέροχα χρώματα, φυσικά υλικά και καλαισθησία, όπου κι αν κοιτάξεις. Όλα αυτά ανήκουν στη φιλοσοφία της Cocomat, και είναι λίγο πολύ γνωστά πλέον στους περισσότερους. Φιλοσοφία της οποίας εξέλιξη είναι η Pillowsophy.

5

Μετά από λίγο βρέθηκα να διαλέγω μαξιλάρι! Αυτό είναι η pillowsophy. να φτιάχνεις το δικό σου sur mesure μαξιλάρι. Να επιλέγεις το περιεχόμενο, τις διαστάσεις, να ρυθμίζεις το είδος και την πυκνότητα του περιεχομένου και φυσικά να κατευθύνεσαι από τους εκεί ειδικούς και το σχετικό pillow application που έχουν δημιουργήσει στην Cocomat για να βρίσκουν τις σωστές προδιαγραφές και συντεταγμένες του ιδανικού σου μαξιλαριού.

photo 4

Τα μαξιλάρια χωρίζονται σε τμήματα και το καθένα έχει υλικά (από φυσικό καουτσούκ μέχρι λεβάντα κι ευκάλυπτο) που μπορούν να συνδυαστούν με διάφορους τρόπους ή να αυξομειωθούν για να επιτευχθεί το σωστό μέγεθος. Εννοείται ότι στο τέλος, έχεις τη δυνατότητα να πάς στο “δοκιμαστήριο” και να κάνεις ένα test drive. Δοκιμαστήριο ίσον ο ειδικός χώρος με ένα σύστημα ύπνου, όπου ο χρήστης μπορεί να δοκιμάσει τα μαξιλάρια που του προτείνονται με ηρεμία και ιδιωτικότητα.

6

photo 1 

 “Τέλος καλό, όλα καλά” λένε. “Ύπνος καλός, όλα τέλεια”,λέω εγώ. Εννοείται ότι θα πηγαίνω παντού με το μαξιλάρι μου! Περισσότερα για την Pillowsophy της Cocomat εδώ

 

 

 

Κατηγορίες:
Uncategorized