| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Mε το MissBloom.gr στο Kαλοκαίρι Παντού 15/7: Outfit details

 

 

Την Τρίτη κάναμε ακόμα μία εμφάνιση στην εκπομπή Καλοκαίρι Παντού του Alpha.

 Το θέμα που παρουσίασε το MissBloom.gr ήταν το ομολογουμένως καυτό στυλιστικό πρόβλημα κάθε καλοκαιριού που έχει να κάνει με το τι μπορεί να φορέσει κάθε μία από εμάς στις προ(σ)κλήσεις της σεζόν με πιο απαιτητικές του είδους, τους γάμους (πρωινούς, βραδυνούς, σε πόλεις, σε χωριά, σε νησιά, σε βουνά).

 

 

photo 1

Παράλληλα, προσωπικά έχω να διαχειριστώ μια άλλη πρόκληση: Τι να φορέσω στην τηλεόραση. Εκεί παίζουν πολλοί παράγοντες που κάθε άλλο παρά σε διευκολύνουν. Βασική αρχή είναι να επιλέγεις κάτι με το οποίο νιώθεις άνετα και κάτι το οποίο ταιριάζει στη σιλουέτα σου, στα δικά σου δηλαδή ατού και στις δικές σου ατέλειες.

20140715_150722

Bοηθά πολύ να σε κάνει όχι μόνο το ρούχο αλλά και η παρουσιάστρι α να νιώθει άνετα, κάτι που συμβαίνει απόλυτα με την Κατερίνα (Καινούργιου) που ενδιαφέρεται και για τον καλεσμένο της και για το θέμα της από την πρώτη στιγμή μέχρι την τελευταία #nataleme …

photo 3

Πίσω στο φλέγον στυλιστικό τώρα… Με μια επίσκεψη στο αγαπημένο και πάντα σωτήριο Matchbox, κατέληξα σε αυτό το μίνι φόρεμα Vanessa Bruno Athe με τις φολκ επιρροές, το οποίο με έβγαλε ασπροπρόσωπη. To συνδύασα με την ελαστική μαύρη μου ζώνη Marni.

Δείτε τι είπαμε και τι δείξαμε εδώ.

 

Κατηγορίες:
OUTFITS