| 1 ΣΧΟΛΙΑ

Island hopping 2014: Κύθνος

Όποιος Αθηναίος δεν έχει ακόμα ανακαλύψει το εφέ Κύθνου χάνει. Για μένα 2 διακοπομέρες στην Κύθνο ίσον με 5 διακοπομέρες αλλού. Κοντινή και απόλυτα κυκλαδίτικη, έχει αυτή τη μαγική ενέργεια να σε χαλαρώνει. Ιδανική για weekend.

 

photo 1

Μετά από δύο χρόνια, επιστρέψαμε λοιπόν στα λατρεμένα μπαλκόνια στο Αιγαίο της κας Γιαννούλας (info για τα εν λόγω δωμάτια στο post για την προπέρσινη Κύθνο εδώ)

 

photo 1 (2)

 photo 2 (2)

 

 Η Κύθνος διαθέτει και εμβληματική παραλία. Από αυτές που είναι πάντα στη λίστα με τις top παραλίες κλπ κλπ. Την λένε Κολώνα κι έχει γαλάζιο από εδώ, γαλάζιο από εκεί και στη μέση μια κολώνα αμμουδιάς.

photo 2

Σε αυτό το σημείο, να  επισημάνω τη χρησιμότητα του trend “kimono”. Φυσάει στις Κυκλάδες; το φοράς από το πρωί με το μαγιό σου και έχεις ένα updated λουκ παραλίας!

Outfit: μαγιό DVF, κιμονό Nidodileda, σορτσάκι Levi’s

 

photo 3 (2)

Stairway to heaven

 

photo 3

Λίγο βιβλίο, λίγο θάλασσα και η τσάντα μου

 

photo 4 (2)

Tα παχιά αρμυρίκια στην παραλία Λεύκες

 photo 4

 Θυμίζω: ζεις και βλέπεις αυτό δύο ωρίτσες max από την Αθήνα!

 

2222

 Ούτε η χώρα της Κύθνου απογοητεύει. Eίναι γραφική και καλαίσθητη και ό,τι πρέπει για χαλαρές βραδυνές βόλτες.

Outfit: παντελόνι Tommy Hilfiger, πουλόβερ Claudie Pierlot, φουλάρι Becksondergaard, σανδάλια Valia Gabriel, τσάντα Grecian Chick

 

Σας παραπέμπω εδώ για όλες τις ελληνικές παραλίες με γαλάζια σημαία κι εδώ για ένα πολύ καλοκαιρινό διαγωνισμό που ξεκινήσαμε στο MissBloom.gr

Κατηγορίες:
CHIC ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ, Uncategorized