| 0 ΣΧΟΛΙΑ

#VansxStarWars

1

Απλώς δηλώνω ενθουσιασμένη, δεν κάνω εισαγωγή και προχωρώ με τα στοιχεία που έχω στη διάθεσή μου: Η συλλογή Vans x Star Wars περιλαμβάνει έξι μοντέλα Classics. Αναδεικνύοντας τη Σκοτεινή Πλευρά, βρίσκουμε Authentic σε δύο χρώματα, με τους χαρακτήρες Boba Fett και Stormtrooper, καθώς και το μοντέλο Boba Fett camo (που συνδυάζει τη μεταμφίεση του κυνηγού επικηρυγμένων μαζί με τους Death Star, Darth Vader και Stormtrooper), ενώ επίσης βρίσκουμε ένα μοντέλο με το print Stormtrooper bandana – σε αυτό το σχέδιο, ένα από τα παλαιότερα σχέδια της Vans συνδυάζεται με τα πρωτοπαλίκαρα της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας σε ένα pattern που καλύπτει όλο το παπούτσι (sold!).

2

3

Ας συνεχίσουμε με τα πάντα απαραίτητα prints: Η σειρά διαθέτει δύο βασικά μοτίβα: ένα πιο τροπικό, το Yoda aloha και ένα bandanna print, το Stormtrooper. Ωραία κλασικά πράγματα σε Star Wars μοτίβο, τα οποία τα βρίσκουμε πάνω σε items για αγόρια και για κορίτσια, thank the Force.

6

Ένα από τα πιο περιζήτητα skaters, το Classic Slip-On, διακοσμείται με το εικαστικό από το poster του 1977 της ταινίας Star Wars Episode IV: A New Hope. Το Era παρουσιάζεται σε στυλ comic-book, εμπνευσμένο από vintage εικόνες της αρχικής / τελικής τριλογίας.

5

Άλλο ένα classic, το οποίο δέχεται το άγγιγμα του γκουρού: Ο Yoda κάνει special εμφάνιση στο Authentic και Sk8-Hi Reissue.

Καλά τα νέα και για τους γονείς που δεν γουστάρουν Power Rangers: Παιδικά και βρεφικά παπούτσια θα είναι διαθέσιμα με τα σχέδια του Yoda και με χρωματιστά comic-book prints, ενώ επίσης θα υπάρχουν και δύο σχέδια αποκλειστικά για παιδιά με τους Stormtroopers και τον Darth Vader.

4

Η συλλογή Vans x Star Wars Classics and Apparel θα είναι διαθέσιμη από τον Ιούλιο στα Vans stores και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης Vans σε όλο τον κόσμο. Μέχρι τότε, υπομονή και η Δύναμη ας είναι μαζί μας. xxxM.

Κατηγορίες:
FASHION NEWS, INSPIRATION, OH SO CHIC, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2014, ΟΙ EΜΜΟΝΕΣ ΜΑΣ