| 1 ΣΧΟΛΙΑ

It’s all Magic (Αthens) to me!

 

Όσοι επισκέπτονται το site μας συχνά, έχουν αντιληφθεί την αδυναμία της γράφουσας  για τις oh,so chic! γεύσεις…

Τελευταία, και το πιθανότερο είναι να το έχετε ακούσει γιατί έγινε από την πρώτη του μέρα talk of the town, έχει ανοίξει το Magic Athens Pleasure Store στην Κολοκοτρώνη όπου γίνεται τα εξής συναρπαστικό:
Μπορείς να φτιάξεις το παγωτό (Magic) ξυλάκι σου όπως θες με τα toppings και την επικάλυψη που θες (πάρτυ σοκολάτας, that is) και να πειραματιστείς με απειρους συνδυασμούς.

photo 1

photo 4 (2)

Μπορείς μέχρι και να φτιάξεις ένα παγωτό ασορτί με τα ρούχα που φοράς! Να όπως στα παραπάνω, που επέλεξα ένα από τα 3 toppings μου να είναι η αρωματική και μοβ σαν το φουλάρι μου μολοχάνθη…

photo 1 (2)

photo 3 (3)

Ή εδώ που συνδυάσα toppings με cookies, ginger και κανέλα για να συνοδεύσω το υπέροχο bracelet της Bela Louloudaki σε συναφείς αποχρώσεις.

photo 3 (4)

photo 2 (2)

 Γενικά, είναι προφανές το βρήκα πολύ διασκεδαστικό όλο αυτό.  Και για να μην αναρωτιέστε, το  “εμπριμέ” παγωτό της επάνω φωτό αποκτά χρώμα από το ροζ πιπέρι.

photo 3 (2)

Το παιχνιδάκι μου το συνέχισα και στο αντίστοιχο Pleasure Store στις Κάννες, όπου βρέθηκα για το παρτυ των 25 χρόνων του παγωτού Magic αλλά γι αυτά θα σας πω πολλά σε επόμενο post (#teaser)

 

photo 1 (2) 

 Πίσω στην Αθήνα πάλι… Eννοείται ότι τη μέρα που πήγα  με παιδιά στο Magic Athens Pleasure Store το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό … πιο πολύχρωμο και pop! Δοκιμάστε μια επίσκεψη με παρέα παιδιών εκεί,  μόνο και μόνο για να διασκεδάσετε βλεποντας τα να απολαμβάνουν όλη τη διαδικασία από την αρχή μέχρι το τέλος.

 

 Οι παρακάτω φωτογραφίες είναι από το βράδυ του opening με οικοδέσποινα την αγαπημένη μου φίλη Λυδία Παπαϊωάννου και πρωταγωνιστές τους Pleasure Makers,  δηλαδή  όλα τα παιδιά που σε καθοδηγούν βήμα – βήμα και σου φτιάχνουν το custom παγωτό σου. photo 1  photo 2

     Μιλώντας με τη Λυδία στην κάμερα. Outfit details: Deux pieces και κολιέ COS, jacket Massimo Dutti, clutch &Other Stories, βραχιόλι και δαχτυλίδια Bela Louloudaki

photo 4 (3) photo 5 (2) photo 5

Κατηγορίες:
Uncategorized