| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Winter 2014: Favorite outfit #2

Αν και πολύ θα το ήθελα να εφευρίσκω ένα ευφάνταστο συνδυασμό κάθε μέρα,  κολλάω σε συγκεκριμένα σύνολα – με άλλα λόγια, «στολές-καβάντζες» στις οποίες καταφεύγω όταν στέκομαι ανέμπνευστη μπρος στο χάος της ντουλάπας (κάτι που συμβαίνει αρκετά συχνά). Να πούμε εδώ ότι για τις “στολές- καβάντζες” δεν βασιζόμαστε πάντα και μόνο σε νέα αποκτήματα αλλά σε ένα έξυπνο μείγμα από καινούργια items και παλιά, δοκιμασμένα classics.

 

φωτογραφία 1(1)Λίγο ρετρό, λίγο ladylike, το σύνολο της επάνω φωτό με βγάζει ασπροπρόσωπη πρωί και βράδυ, κάθε ώρα και στιγμή που έχω διάθεση ή υπάρχει η απαίτηση από κάποια πρόσκληση για ένα updated κομψό look.

  φωτογραφία 2(1)  φωτογραφία 5(1)

Όλα όσα συνθέτουν το εν λόγω outfit τυγχάνουν αγαπημένα essentials εδώ και χρόνια. Όλα εκτός από το πουκάμισο Marc by Marc, με το οποίο φτιάχνω τελευταία πολλούς ευέλικτους συνδυασμούς. 

 

φωτογραφία 5(2)

Τα προαναφερθέντα  αγαπημένα essentials της φωτό είναι: καμηλό παντελόνι σε ανδρική γραμμή Stefanel, vintage γούνινο τζάκετ που έχει μεταποιηθεί 2-3 φορές και τσάντα Chanel αγορασμένη από την μπουτίκ της Rue Cambon το 2008. Και κάπως έτσι γίνεται το μείγμα που λέγαμε…

Upcycling and recycling : that’s the spirit!

 

Φωτό: Αθηνά Παπαγεωργίου

Κατηγορίες:
OUTFITS, Uncategorized, ΟΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΜΑΣ