| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Στην Ισπανία με το Zara

Σίγουρα κάπου θα έχετε δεί το #dearGreece. Είναι το μόττο της καμπάνιας του Zara για το launching του e-shop του που έγινε στην Ελλάδα στις 5/3. Με την ίδια αφορμή, πήγαμε ένα δημοσιογραφικό ταξίδι στα headquarters της αγαπημένης αλυσίδας στην Coruna και τη Μαδρίτη, από όπου και τα παρακάτω snapshots.

photo 1 (2)

Για να μπούμε στην ατμόσφαιρα: ξεκινάω με τις εντυπωσιακές σκάλες στο πανέμορφο boutique hotel μας στη Μαδρίτη, το οποίο λεγόταν INNSIDE Madrid Genova

     1111‘Εξω από τα HQ του ομίλου Inditex στην Coruna

 

2222

Και εδώ, έχουμε μπεί πια μέσα στο Logistics Center. Και αντικρύζουμε θάλασσες από σακάκια…

photo 4

…και τοίχους από κουτιά…

 

 

Nα κι ένα βιντεάκι για να πάρετε μια μικρή γεύση από τα Logistics του Zara, όπου ρούχα ταξιδεύουν μόνα τους και διακλαδίζονται προς κάθε μεριά της γής.

photo 4 (3)Όλα τα νούμερα που ακούσαμε γύρω από το σύμπαν “Zara” είναι παραπάνω από εντυπωσιακά. Nα μερικά:

– 900.000.000 ρούχα παράγονται κάθε χρόνο.

– Κάθε κατάστημα στον κόσμο κάνει νέα παραγγελία 2 φορές την εβδομάδα. Αυτή η παραγγελία μπορεί να φτάσει στο κατάστημα σε 48 ώρες max.

– Yπάρχουν 400 σχεδιαστές (για όλες τις μάρκες του ομίλου Inditex).

– Yπάρχουν καταστήματα Zara σε 140 χώρες. Δουλεύουν σε αυτά 120.οοο άνθρωποι.

– Το πρώτο eshop Zara ξεκίνησε το 2010. Τώρα στο τμήμα του e commerce εργάζονται 100 άτομα.

photo 3 (2)Tις βόλτες στα HQ, ακολούθησαν βόλτες στη Μαδρίτη

 

photo 3

 Στην Plaza Mayor

 

photo 4 (2)  photo 5 (2)Palazio Real

photo 2Το ότι η φιλοξενία στο ταξίδι ήταν υψηλού επιπέδου φαίνεται και από το φαγητό. Το οποίο ήταν α) πολύ και β) ωραίο!

photo 1Γκουρμέ λεπτομέρεια νο 1 που δεν μπορώ να ξεχάσω: το ξεκίνημα ενός απίθανου γεύματος στο εστιατόριο Tweed στη Μαδρίτη με jamon και κονσομέ.

 

photo 2 (2)Γκουρμέ λεπτομέρεια  νο 2 που δεν μπορώ να ξεχάσω: “χωνάκι” με chorizos στο food market San Migele στη Μαδρίτη.

 

photo 5

Και για το τέλος, η αγαπημένη μου εικόνα από το roof terrace του ξενοδοχείου στη Μαδρίτη: να κάθεσαι και να χαζεύεις…

 

deargreece

Iδού και η πρώτη μου παραγγελία από το Zara online, το οποίο δοκίμασα προσφάτως! Το shopping στα πιο cool του έχω να πω… Τα βλέπεις όλα με την ησυχία σου, τα διαλέγεις και είτε στα στέλνουν στη διεύθυνση που θες, είτε μπορείς να τα παραλάβεις μόνος σου σε κατάστημα της προτίμησής σου! Δηλώνω ήδη addicted, αφού πλέον τσεκάρω έτσι όλες τις νέες παραλαβές και κάνω αγορές χωρίς άγχος και πολυκοσμία!

Κατηγορίες:
CHIC ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ, Uncategorized