| 2 ΣΧΟΛΙΑ

Front-Row Report: Do It Eco

baby_girl

Μετά από φρικτή καθυστέρηση (ευτυχώς, γιατί άργησα φρικτά να φύγω από τη δουλειά), ξεκίνησε χθες στο Γκάζι το Do It Eco fashion show, στο οποίο σχεδιαστές -με πρωτοβουλία της διοργανώτριας, Νόπης Ρωμανίδου– ένωσαν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν ρούχα μόνο από φυσικά ή και ανακυκλώσιμα / ανακυκλωμένα υλικά. Η αναμονή μας αποζημιώθηκε από τη στιγμή που βγήκε στο catwalk αυτή η οικολογικά ντυμένη cutie.

apergis

Πάνος Απέργης, κρόσια και ρέλια, απίθανη κίνηση, απίθανο ρούχο. Τον αγαπώ τον Πάνο, είναι τόσο συνεπής και απίθανος σε αυτό που κάνει, μα και τόσο gentleman συνάμα, που με αφήνει χωρίς να ξέρω τι να γράψω (και όσοι με ξέρουν καταλαβαίνουν πόσο δύσκολο είναι αυτό).

esther

Αγαπητέ σχεδιαστή ή σχεδιάστρια, συγνώμη που ξέχασα ποιος / ποια είσαι, αλλά μόλις είδα την Έστερ με αυτό το καφτάνι ξέχασα και το όνομά μου. Βέβαια αυτό είχε να κάνει και με το καφτάνι (ουπς, ρίμα), οπότε μπράβο και στους δυο σας.

zoulias

Monsieur Zoulias, λίγο πριν το φινάλε, με το λαοφιλές look του εφαρμοσμένο πάνω σε ψάθα. Genial.

pericles

Post-show perfection: Την αρχιέρεια κάποιας αρχέγονης death cult τέλεια διατηρημένης έως το σήμερα, θύμιζε έντονα η εντυπωσιακή Βίκυ Κουλιανού (μα πόσο κοντούλα λεμονιά φαίνομαι δίπλα της), ντυμένη με την eco δημιουργία του υπεραγαπημένου Περικλή Κονδυλάτου.

Επειδή δεν κατόρθωσα να φωτογραφήσω τα πάντα και μου ξέφυγαν πολλά αξιόλογα outfits και σχεδιαστές, θεωρώ απαραίτητη το λιγότερο μια αναφορά σε όλους τους συμμετέχοντες, οι οποίοι ήταν οι:
5226, Celia Kritharioti, Chara Lebessi, Dreamwish, Dimitri Zafiriou, Eleni Baltagianni, Erifilli, Faliakos by Petridis, Frida Karadima, Generation Generous, Georgina Skalidi feat Charalambos Nikolaou, H-era by Hera Limniotaki, Kika Ioannidou, Konstantinos Melis by Laskos, Lena Katsanidou, Lol the brand, Loukia, Maraveya, Mumu Organics, Nikos Apostolopoulos, Panos Apergis, Parthenis, Pericles Kondylatos, Smaragdi, Sotiris Georgiou, Totsi by Tota Patsalidou, Vassilis Zoulias.

Τρεις σημειώσεις για το μέλλον, καθώς ελπίζουμε να επαναληφθεί το event:
1. Μικρότερη εισαγωγή στο show θεωρείται απαραίτητη για να μην τσακιστούν οι αντοχές των παρευρισκόμενων
2. Χρειάζεται έμφαση στις λεπτομέρειες, καθώς στην ανοιχτή πρόσκληση αναφερόταν το πότε, αλλά όχι και το ΠΟΥ θα γίνει το show
3. Παιδιά, κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους με το seating – όχι μόνο σε αυτό το fashion show, αλλά σε όλα.
Αυτά όχι ως κακιούλες, αλλά για να υπάρχει ένα feedback ώστε να γινόμαστε καλύτεροι. xxM.

UPDATE: Το καφτάνι που φορά η Έστερ είναι σχέδιο του Χρήστου Πετρίδη για τον οίκο Faliakos by Petridis.

Κατηγορίες:
EΛΛΗΝΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ, FASHION NEWS, FASHION SHOW, INSPIRATION