| 0 ΣΧΟΛΙΑ

I am shoe-shopping @McArthurGlen (pls leave a message…)

Είχα πάλι τόσο λίγο χρόνο να διαθέσω και τόσα πολλά παπούτσια γύρω μου… Τουλάχιστον διάλεξα κάποια top of the kind!

 

14

Ξεκίνησα από τα βασικά:  η μαύρη λουστρινένια γόβα που έψαχνα καιρό βρέθηκε στον master οίκο Salvatore Ferragamo

 

18

Eμβληματικό το αξεσουάρ, όσο δεν πάει. (τιμή; από 475€, 285€)

 

6

Kαι μετά ανακάλυψα το Carlo Pazolini,  ένα κατάστημα γεμάτο υπέρκομψα classics, όπως οι γόβες της επάνω φωτό. (τιμή; από 140€, 91€)

 

photo 3 (3)

Τα διλήμματα αναπόφευκτα. Επειδή “Xmas is all around”, η ζυγαριά έγειρε προς γιορτινές αποχρώσεις όπως το κόκκινο και το χρυσό. (τιμή; από 140€, 91€, Carlo Pazolini)

 

7

Αγαπώ και θα αγαπώ τα ανδρικού τύπου δετά παπούτσια, γνωστά και ως brogues ή oxfords. (τιμή; από 170€, 110€ τα μπορντό και από 150€, 97€ τα δίχρωμα, Carlo Pazolini)

 

photo 2 (3)

Να και τα κοριτσίστικα φλατ αλά Alexa Chung που αγάπησα και που θα φορέσω πολύ την Άνοιξη (το αποφάσισα!). (τιμή; από 200€, 130€, Carlo Pazolini)

 

   photo 1 (4) 

 Λατρεύω πολλά είδη παπουτσιών. Ανάμεσα στα ελάχιστα που μισώ είναι και τα peep toes. Με εξάιρεση μποτίνια to die for, οπώς τα Versace επάνω.(τιμή; από 1144€, 459€ – εξωτικό το δέρμα γαρ).  Ta βρήκα στο Eponymo, ένα κατάστημα που πάντα πηγαίνω όταν βρίσκομαι στο McArthur Glen και ποτέ δεν με απογοητεύει

 

10

 

photo 5 (2)

 Kι ένα διαμαντάκι με μοιραία ρετρό γοητεία και super τιμή…, αυτά τα Just Cavalli, επίσης από το Εponymo (τιμή; από 664€,110€)

 

ego

 Ανάμεσα στις shoe-shopping βόλτες μου έμαθα και το εξής που θα ενδιαφέρει όλες τις fashion μαμάδες: Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου λειτουργεί και ένα δημιουργικό εργαστήρι για τα παιδιά με πολλές χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις και happenings!  Όλες οι πληροφορίες εδώ

Κατηγορίες:
EΥΡΗΜΑΤΑ, McArthurGlen, Uncategorized