| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Don’t Miss: The Style Connection

230270_5649787228_3759_n
Με τον Γιώργο Δέδε -αγαπημένο φίλο, σκηνοθέτη superb και φοβερά stylish άτομο- έχουμε ζήσει στιγμές μόδας και τρέλας – όπως εδώ, στη front row της πάλαι ποτέ εβδομάδας μόδας στο Ζάππειο.

Maria dedes1_rightsize
Τώρα, που έχει εγκαταλείψει τα Μέσα από τον προηγούμενο ρόλο του συντάκτη και -πιστός στις κινηματογραφικές του σπουδές- σκηνοθετεί πλέον και μόνον, αφέθηκα πρόσφατα στα χέρια του και στις οδηγίες του, μαζί με την Ελένη και πολλούς ακόμη bloggers, στην πρωτοβουλία “Μηδένισέ το” ενάντια στο HIV / AIDS, που όλοι αγκαλιάσατε και κάνατε ένα ιδιαίτερα επιτυχημένο project (και σας ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό!).

Style_Connection_Hi_Res
Και τώρα-τώρα, μέρες που έρχονται και είναι, ήρθε η ώρα να παρτάρουμε λίγο – και ποιος θα ήταν πιο κατάλληλος από τον Γιώργο για να σχεδιάσει ένα σούπερ fashion event / party: Αυτή την Παρασκευή, στο υπερ-αγαπημένο Apartment (Κολωνού 76 & Οδυσσέως 14, Μεταξουργείο, 210 5246340) ο Γιώργος δημιουργεί 3 ξεχωριστά θεάματα παίζοντας με την μυθική εικόνα της Chanel και τις σούπερ δημιουργίες των Deux Hommes, σε μια βραδιά γεμάτη στυλ, μουσική, σούπερ διάθεση. Tο όνομα αυτής, The Style Connection (“νονοί”, ο Γιώργος και εγώ, μετά από τρελό νυχτερινό brainstorming). Σας περιμένουμε όλες και όλους εκεί! xxM.

Κατηγορίες:
EVENT, EΛΛΗΝΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ, ΟΙ EΜΜΟΝΕΣ ΜΑΣ