| 0 ΣΧΟΛΙΑ

I’ve been Frock n’Rolled!

Όπως είχα υποσχεθεί στο θέμα από το Fashion Room Service,  ιδού το φετινό report από την καθιερωμένη επίσκεψη στο Frock n’ Roll:

1

2 3

 

photo 1

 

4

Από τις παραπάνω φωτό, καταλαβαίνουμε ότι στη φετινή συλλογή της Δημήτριας έχουν βασική θέση τα κιμονό. Κιμονό από υπέροχα υφάσματα και σε πολλά patterns που φοριούνται είτε σαν τοπ ή μίνι φορέματα, είτε σαν αιθέριες ζακέτες χωρίς ζώνη, με χίλιους δύο τρόπους… Εγώ και η @sylvoni (η bff  ντε) πολύ τα αγαπήσαμε….

 

5 6

Κατά τα άλλα, το Frock n’ Roll (είτε η super designάτη boutique στην οδό Δαιδάλου 98, στην Αγία Παρασκευή, είτε το e-shop)  είναι γεμάτο με μαγικά φορέματα – από αυτά που φοράς όλες τις ώρες και δεν περνάς απαρατήρητη – σε πληθώρα πατρόν για να κολακεύει την κάθε μία με τα θέματάκια της.

8

photo 2

Όπως επίσης πάντα βρίσκεις και τέλεια t-shirts…

9

Kαι άλλα πολλά ιδιαίτερα  items όπως οι canvas bags της επάνω φωτό, γιατί η Δημήτρια έχει από μόνη της δημιουργήσει ένα mini concept store εκεί στη Δαιδάλου…

 

10

Να και η σειρά της Δημήτριας από … σαλιάρες για μεγάλα αγόρια για να τις φοράνε στο lunch στο γραφείο και να μην λερώνονται. Genial!

11 12

Όσο τριγυρνάς, τόσο ανακαλύπτεις… 

 

13

 

  Ιδού και η αυτουργός του εγκλήματος: Δημήτρια Ιωαννίδου. Ακολουθήστε την στο instagram: @itsonlyfnr και στο facebook κάνοντας like εδώ

 

14

Frock n’Rolling is such fun – it has always been!

Κατηγορίες:
Cheap Chic Ιδέες, EΥΡΗΜΑΤΑ, OH SO CHIC BOUTIQUES, Uncategorized