| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Στο Fashion Room Service του Ozon

Τα event του Ozon στο Fresh Hotel συγκεντρώνουν πάντα ενδιαφέροντες ιδέες από αγαπημένα ή νέα brands. Ιδού μερικά από όσα εντοπίσαμε στο τελευταίο Fashion Room Service:

1Tα 3rd Floor είναι ένα νέο brand που έχω παρακολουθήσει από το ξεκίνημά του. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι τα κοσμήματα του με τις χειροποίητες πλακέτες που γράφουν motto που θέλεις να τα έχεις πάνω σου, ειδικά με αυτό τον στυλάτο τρόπο.

 

2Αυτό είναι το γούρι τους για την νέα χρονιά. Με εκφράζει απόλυτα! Περισσότερα για τα 3rd floor εδώ

 

3Αγαπημένο label με υπέροχα φτιαγμένες τσάντες: το Ippolito.  Η τσάντα-καρδιά μπήκε στην καρδιά μου

 

4Ανακάλυψα και τα Τhe KNLS.  Πολύ ωραία κομμάτια και μια σούπερ ομάδα που τα δημιουργεί.  Ένα από όσα ξεχώρισα η κάπα με το ιδιαίτερο μοτίβο της πάνω φωτό.

 

5Κι άλλη κάπα σε μονόχρωμο μάλλινο ύφασμα. Πολύ χουχουλιάρικη και κομψή συγχρόνως, συνδυασμό που δεν τον βρίσκεις συχνά…  Μπράβο The KNLS!

 

6Eδώ με τη Μαρία Κανελοπούλου της σούπερ ομάδας που λέγαμε. Δοκιμάζω ένα τέλειο biker jacket από νεοπρέν. Εντρυφήστε στα The KNLS εδώ

  9Και εδώ βλέπετε ένα εντυπωσιακό success story της νέας γενιάς της ελληνικής μόδας. Πρόκειται για τα γυαλιά Deep Shallow Exposition. Άψογη δουλειά και καταπληκτικό στυλ.

 

10Γι αυτό και πάντα κολλάω στο δωμάτιό τους και δοκιμάζω άπειρα από αυτά.

 11 Δεν παραλείπω ποτέ και μία επίσκεψη στο δωμάτιο τoυ Most-Chic. Επιλέγουν τα πιο καλαίσθητα κοσμήματα από νέες δημιουργούς και αυτό ακριβώς εκτιμώ σε αυτό το e-shop. Στη φωτό, τα ματάκια της Τατιάνας Χωρέμη.

 

12 Από φέτος τα κορίτσια του Most Chic φτιάχνουν και τις δικές τους μπότες…Well done!

 

13

Τα Bizoux Bizarres είναι ένα νέο label με πολύ ιδιαίτερα κοσμήματα από μέταλλα και πλεξιγκλας.

 

 14 ΄

Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κανένα. Όλα όσα φτιάχνουν η Ρούλα και ο Παναγιώτης έχουν πρωτοτυπία, ποιότητα και στυλ και ταιριάζουν το ίδιο στην αισθητική μου.

 

16 

 Και ένα δείγμα από τη φετινή συλλογη του αγαπημένου μου Frock n’ Roll. Yπόσχομαι σύντομα επίσκεψη στο κατάστημα και full report…

17

Adios Bitsatsos… με ένα t-shirt από Frock n’Roll και πάλι.

Κατηγορίες:
EVENT, EΛΛΗΝΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ, EΥΡΗΜΑΤΑ, INSPIRATION