| 0 ΣΧΟΛΙΑ

#lovebeergr goes on…

Δώσε στους έλληνες instagrammers ένα hashtag όπως το #lovebeergr και αυτοί είναι αναμενόμενο ότι θα μεγαλουργήσουν. Μιλάμε για τον instagram διαγωνισμό της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας με θέμα την μπύρα που τρέχει μέχρι 30 Αυγούστου και έχει μέχρις στιγμής εμπνεύσει πολλούς… 

Αναμέσά τους κι εμάς:

f1ea188ceca811e2a47b22000a1f99e6_7

@elenista

marikarikatura @marikarikatura

Δεν έχουν λείψει και οι σούπερ στυλάτες φωτό όπως αυτή: 

zoeroz

@zoeroz

 Για την αγαπημένη μας μπύρα μιλάμε όμως, και εποχή που είναι εννοείται ότι οι περισσότερες φωτό έχουν να κάνουν με καλοκαίρι και το mood είναι σαφέστατα διακοπών. Ακολουθούν μερικές από τις αγαπημένες μας μέχρι τώρα:

 

thsiatras @thsiatras

 

thdimitriou @thdimitriou

 

 

 

niki_fashion @niki_fashion

 

mike_porg @mike_porg

 

 

 

 kalavros @kalavros

 

ireneso01 @ireneso01

 

angiesblackbook @angiesblackbook

 

Συνεχίστε να ανεβάζετε arty, ατμοσφαιρικές, σούπερ καλοκαιρινές φωτό με μπύρες σε ακρογιαλιές, δειλινά, δίπλα σε γεμιστά και σαλάτες- υπερπαραγωγή, μαζί με την πιο όμορφη νησιώτικη θέα ή το πιο αγαπημένο σας αξεσουάρ όπως θα κάνουμε κι εμείς εδώ στο ohsochic.gr.

Όσες φωτογραφίες ανέβουν με το #lovebeergr στην περιγραφή τους από 1η Ιουλίου μέχρι 30 Αυγούστου θα συμμετάσχουν αυτόματα στο διαγωνισμό, φτάνει το θέμα της φωτογραφίας να έχει κάποια -έμμεση ή άμεση- σχέση με τη μπίρα (όλοι οι όροι συμμετοχής εδώ).   Από όσους θα ετοιμάσουν και θα ανεβάσουν με τη μορφή μιας εικόνας τη δική τους, μοναδική οπτική πάνω στο πόσο cool μπορεί να είναι μια μπύρα, θα επιλεχθούν από ειδική 5μελή κριτική επιτροπή 30 φιναλίστ (τα κριτήρια επιλογής είναι αυστηρά αισθητικά – καλλιτεχνικά), τα έργα των οποίων θα τυπωθούν και θα εκτεθούν σε έναν όμορφο εκθεσιακό χώρο στα τέλη του Σεπτέμβρη. Εδώ έρχεται η δεύτερη πρόκληση για τους 30 φιναλίστ που θα έχουν καταφέρει να δουν τις instagram photos τους τυπωμένες, ως έργα τέχνης: Το κοινό που θα επισκέπτεται την έκθεση θα ψηφίζει τις αγαπημένες του φωτογραφίες ανάμεσα στα 30 snapshots και οι τρεις καλύτερες θα κερδίσουν πλούσια δώρα.

 

Κατηγορίες: