| 1 ΣΧΟΛΙΑ

Διαγωνισμός Φωτογραφίας στο Instagram

Aγαπάμε και τους διαγωνισμούς που ενθαρρύνουν τους απανταχού instagramers να πειραματίζονται με θέματα που τους εμπνέουν, και έτσι δεν θα μπορούσε να μας αφήσει αδιάφορες αυτός εδώ. Έχει θέμα αναπάντεχο: Τη μπίρα. 

beer14

Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία, λοιπόν, γιορτάζει φέτος τα 50 της χρόνια, και αποφάσισε να το γιορτάσει, μεταξύ άλλων, φτιάχνοντας ένα  hashtag στο Instagram -το #lovebeergr- και καλώντας τους απανταχού fans να ανεβάσουν φωτογραφίες με θέμα το αγαπημένο τους ποτό. Όσες φωτογραφίες ανέβουν με το #lovebeergr στην περιγραφή τους από 1η Ιουλίου μέχρι 30 Αυγούστου θα συμμετάσχουν αυτόματα στο διαγωνισμό, φτάνει το θέμα της φωτογραφίας να έχει κάποια -έμμεση ή άμεση- σχέση με τη μπίρα (όλοι οι όροι συμμετοχής εδώ).  

Πώς θα αναδειχθούν οι νικητές από αυτόν τον τόσο αναπάντεχα chic και σίγουρα arty διαγωνισμό; Από όσους θα ετοιμάσουν και θα ανεβάσουν με τη μορφή μιας εικόνας τη δική τους, μοναδική οπτική πάνω στο πόσο cool -εκτός από δροσερή- μπορεί να είναι μια μπύρα, θα επιλεχθούν από ειδική κριτική επιτροπή 30 φιναλίστ (τα κριτήρια επιλογής είναι αυστηρά αισθητικά – καλλιτεχνικά), τα έργα των οποίων θα τυπωθούν σε τετράγωνους καμβάδες και θα εκτεθούν σε έναν όμορφο εκθεσιακό χώρο στα τέλη του Σεπτέμβρη. Εδώ έρχεται η δεύτερη πρόκληση για τους 30 φιναλίστ που θα έχουν καταφέρει να δουν τις instagram photos τους τυπωμένες, ως έργα τέχνης: Το κοινό που θα επισκέπτεται την έκθεση θα ψηφίζει τις αγαπημένες του φωτογραφίες ανάμεσα στα 30 snapshots και οι τρεις καλύτερες θα κερδίσουν πλούσια δώρα. Εννοείται, φυσικά, ότι θα είμαστε κι εμείς εκεί. 

Για να δούμε, λοιπόν: Τι φωτογραφίες μπορεί να σας εμπνεύσει η μπίρα; Πώς μπορείτε να συνδυάσετε αυτό το concept με την (κοινή μας) αγάπη για το στυλ και την ομορφιά; Δημιουργικό και challenging δεν ακούγεται; 

Περιμένουμε να δούμε τέλειες εικόνες με τέλεια φίλτρα!

photo via instagram

Κατηγορίες:
Oh So Chic Διαγωνισμοί, OH SO CHIC ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ