| 2 ΣΧΟΛΙΑ

Περί του σωστού κινητού κι ένας Διαγωνισμός με δώρο ένα LG Smartphone

 01_Hero

Προχθες που διάβαζα μια συνέντευξη της αγαπημένης μου Μαίρης Συνατσάκη, είδα ότι ενώ απαριθμούσε όλα όσα έχει στην τσάντα της συνήθως, δεν ανέφερε το κινητό της αλλά συγχρόνως τόνιζε ότι αυτό είναι κολλημένο στο χέρι της. Ε, ναι! Δεν είναι η μόνη εκεί έξω… Ένα smartphone είναι το uber-accessory του σήμερα, θεωρεί το Oh, So Chic! και σας έχει διαγωνισμό με ένα LG Optimus L3IIΓια να το κερδίσετε, δηλωνετε συμμετοχή συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα μέχρι την Τρίτη, 16 Ιουλίου! 

UPDATE: Ο διαγωνισμός τελείωσε -σε λίγο το όνομα της νικήτριας! 

Με τούτα και με κείνα, εμείς όλα τα κοριτσάκια που έχουμε τις εν λόγω συσκευές κολλημένες στο χέρι, έχουμε γίνει κάτι σαν εξπέρ και πολύ- πολύ απαιτητικές… Έχουμε και λέμε: Ως ιt αξεσουάρ, το σωστό κινητό οφείλει να έχει ένα σούπερ design όπως το LG Optimus L3II, το οποίο είδαμε και ξετρελλαθήκαμε,  και επίσης να διαθέτει καλή ανάλυση οθόνης και μια μπαταρία που να μας επιτρέπει την ενασχοληση με αγαπημένα apps για ώρες.  Το LG Optimus L3II, λοιπόν, διαθέτει οθόνη IPS QVGA 3,2 ιντσών με ανάλυση 320 x 240 pixels, η οποία παρέχει ιδανική εμπειρία θέασης, ενώ με τη μπαταρία 1,540mAh,  πλοηγείσαι άνετα και χωρίς άγχος για πολύ πολύ χρόνο.

Επιπλέον το Optimus L3II ενσωματώνει τις αποκλειστικές εφαρμογές  QuickMemo και Safety Care. Πολύ χρήσιμα και τα δύο! Το πρώτο μας επιτρέπει να δημιουργήσουμε τις προσωπικές μας σημειώσεις πάνω σε οποιαδήποτε οθόνη, όπως σε μία σελίδα στο Internet, σε μία φωτογραφία ή ακόμα και σε ένα χάρτη και στη συνέχεια να τις αποθηκεύσουμε ή να τις μοιραστούμε. Το δεύτερο προσφέρει τρεις επιλογές: Προώθηση  κλήσεων έκτακτης ανάγκης, ειδοποίηση μη χρήσης του τηλεφώνου και ειδοποίηση της τοποθεσίας του τηλεφώνου, λειτουργίες μέσω των οποίων μπορεί κανείς να επικοινωνήσει με ένα κοντινό του πρόσωπο σε περίπτωση ανάγκης.

Σούπερ πραγματικά το καινούργιο smartphone της LG! 

Κατηγορίες:
Oh So Chic Διαγωνισμοί, OH SO CHIC ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ