| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Adidas Open Run (με τα αγόρια)

adidas_feet
Και οι δύο άντρες με τα Adidas τους, λοιπόν – ο πρώτος, με την παιδική εκδοχή του αγαπημένου Superstar σε βερσιόν πέδιλου (το ωραιότερο παιδικό παπούτσι, κατά την προσωπική μου άποψη), ο δεύτερος έτοιμος να συμμετάσχει στο 4ο Adidas Open Run με τα Boost του.

adidasboost
Φυσικά τα Boost, με τα οποία έτρεξε (και τρέχει γενικότερα) ο αγαπητός Χρήστος, είχαν την τιμητική τους σε αυτή την απίστευτη feel-good-fitness γιορτή. Μάθαμε πως στη γραμμή της εκκίνησης του 4ου Adidas Open Run, στο Άγαλμα του δισκοβόλου στο Ζάππειο, βρέθηκαν 800 δρομείς!

warmupcollage
Εδώ όπως βλέπουμε έχει ξεκινήσει το στρέτσινγκ, στο οποίο είχαμε θερμή συμμετοχή από όλες τις ηλικίες. Επίσης, το χαζεμένο, πλάνο ύφος στη φωτο άνω αριστερά οφείλεται στο ότι, προς εκείνη ακριβώς την κατεύθυνση όπου κοιτάζουν, βρισκόταν το προπονητικό team της adidas –κοινώς, μία ομάδα από γυμνασμένες και μαυρισμένες κουκλάρες με εφαρμοστά κίτρινα-μαύρα σύνολα– προετοιμάζοντας και εμπνέοντας τους συμμετέχοντες με ένα ομαδικό opening stretching session.

start1
Στη γραμμή της εκκίνησης, ανοίγοντας το Runkeeper και περιμένοντας το σήμα. Ξεκίνησε με την ομάδα 6.30-7 λεπτά το χιλιόμετρο, ωστόσο στην πορεία ανέβασε ρυθμό και έβγαλε τη μεγάλη διαδρομή, των δέκα χιλιομέτρων, σε μία ώρα και πέντε δευτερόλεπτα. Διόλου άσχημα!

start2
Ήταν γενικά μια υπέροχη εμπειρία – τόσο υπέροχη, που την επόμενη φορά λέω να μην τον αποχαιρετήσουμε τον Χρήστο αλλά να τρέξουμε κι εμείς – όσο πάει ο μικρός, δηλαδή (που μάλλον θα θέλει να πάει πιο πολύ από μένα). Μιας λοιπόν που τελευταία τείνω να μετατραπώ σε fitness freak, περιμένω εναγωνίως το 5ο Adidas Open Run, τον Ιούλιο, στο Καβούρι (και μετά μπανάκι κατευθείαν, για δροσιά). Ελπίζω να σας δω εκεί!

Κατηγορίες:
ΑΝΟΙΞΗ 2013, ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΟΙ EΜΜΟΝΕΣ ΜΑΣ