| 4 ΣΧΟΛΙΑ

A few of my favorite things

Κουίζ: Ποιο είναι το παιδάκι στη φωτογραφία; (Μικρή βοήθεια: Σήμερα είναι τόσο ψηλός που δύσκολα χωράει ολόκληρος σε φωτογραφία).

xristos_kid

Απάντηση: Ναι, είναι ο Ψηλός. Τον είδα μικρό γιατί βρέθηκα μαζί του στη Θεσσαλονίκη. Από εκεί θα αρχίσω το τραγουδάκι μου για φέτος το καλοκαίρι, διασκευή στο “These are a few of my favorite things”, το οποίο πάει ως εξής:

beauty_mark_collage
Η πανσέληνος σαν beauty mark πάνω στον ουρανό της Θεσσαλονίκης.

sunset_flag
Η θέα του ηλιοβασιλέματος από την Αργώ και την Αραμπέλλα, τα καραβάκια που κάνουν βόλτες στον Θερμαϊκό.

ladies_collage
Τα στυλάτα κορίτσια της Αθήνας, σε ραντεβού στο TGI Friday’s στον Αστέρα – από αριστερά: Βάλια Παπαγεωργίου, Λώρη Μοσχοβάκη, Dena (Style Limelight), Κωνσταντίνα (Limonspective)…

blogger_gyalia
…Και Ξένη (Stylelove) με λατρεμένα στρογγυλά γυαλιά ηλίου DVF.

strawberry_lemonade
Η strawberry lemonade στο ίδιο αγαπημένο παραθαλάσσιο spot.

taste_collage
Να σπας τη νηστεία του μπικίνι με το απίστευτο νέο μενού The Agave Lime Exotics (τα αγαπώ τα Friday’s!). Από το collage λείπουν τα απίθανα meatballs που βρίσκεις μόνο στα Friday’s του Αστέρα – πολύ απλά, διότι μέχρι να βγάλω τη φωτο τους τα είχαν φάει όλα. Delish.

pink_sands
Μιας και αναφέραμε το μπικίνι, αυτό είναι το αγαπημένο μου για φέτος – Pink Sands, sweet Stefania, που μπορεί να κάνει ακόμη και το λεοπάρ να δείχνει γλυκό και cute ωσάν παρισινό μακαρόν.

ankle_bracelets
Αν και συνήθως δεν τα πηγαίνω πολύ καλά με τα μαζικά trends, τα πλεκτά βραχιολάκια Cruciani τα έχω λατρέψει ως ankle bracelets (mismatched, εννοείται).

linkedin
Ο εαυτός μου. Τον οποίο είχα καιρό να αγαπήσω, να φροντίσω, να νοιαστώ γι’ αυτόν ώστε να μπορώ να νοιαστώ και για όσους αγαπώ. Ανανεωμένη εμφανισιακά, η ψυχολογία ακολούθησε κι έτσι μπορώ να αντιμετωπίσω τα πάντα, να σταθώ βράχος για μένα και τους ανθρώπους μου. Και με αγαπώ ακόμη περισσότερο όταν, όπως εδώ, το αγόρι μου αναλαμβάνει το styling μου. Επιστροφή στη Θεσσαλονίκη και στις Συκιές, λοιπόν, απλά και λαϊκά που λέει ο λόγος, με πουκάμισο Junya Watanabe Comme des Garcons, φούστα δώρο του Χρήστου (ουφφφ, δεν θυμάμαι brand), πουά flatforms από Asos και clutch bag της Όλγας Μέργου (θα επανέλθω πάνω στο θέμα της Όλγας σύντομα, με άλλο post).

good_company_collage
Και φυσικά η καλή παρέα, που κάνει όλα τα παραπάνω να έχουν αληθινό νόημα.

Κατηγορίες:
CHIC ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ, DIANE VON FURSTENBERG, EΥΡΗΜΑΤΑ, INSPIRATION, OH SO CHIC, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2013, ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ, ΟΙ EΜΜΟΝΕΣ ΜΑΣ