| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Smart shopping στο Factory Outlet

To shopping δεν είναι πια αυτό που ήταν. Γνωστό αυτό. Έχει μετατραπεί σε κάτι σαν το κυνήγι του χαμένου θησαυρού, θα λέγαμε. Να που αν βρεθείς στο σωστό μέρος, οι θησαυροί δεν είναι και τόσο χαμένοι. Και το κυνήγι γίνεται πάλι παιχνίδι. Μάλλον παιχνιδάκι. Και ξετρυπώνεις κελεπούρια εύκολα!


Αναφέρομαι στο Factory Outlet, όπου οι ευκαιρίες για smart shopping υπάρχουν απλά …ολούθε! Ρίξτε μια ματιά στον πάτο ενός παπουτσιού Vicini στη μικρή φωτό πάνω δεξιά και θα καταλάβετε για το τι ευκαιρίες εννοώ.


Ας μιλήσουμε λίγο ακόμα για παπούτσια: Ένα ζευγάρι πέδιλα See By Chloe, πολύχρωμο και μποέμ, βρέθηκε να διατίθεται με έκπτωση 60%.


Η πιο σημαντική ανακάλυψή μου στη βόλτα που έκανα. Μια αρκετά μεγάλη και άκρως ενδιαφέρουσα συλλογή από DVF κομμάτια υπάρχει στο χώρο του Attica στο Factory. Όσες πιστές στο στυλ της αγαπημένης Νταϊαν μας, να σπεύσετε, όλο και κάποιο wrap θα εντοπίσετε σε τιμή-έκπληξη.


Όχι, τα πράγματα δεν είναι προϊστορικά. Είναι από πρόσφατες σεζόν, πειρασμοί κανονικοί, ευρήματα που φτιάχνουν ντουλάπα (και διάθεση). Πάρτε παράδειγμα, το φόρεμα Diabless της φωτό, so very Coachella 2013… (με απίθανη έκπτωση επίσης)


Αχ, τα juicy… Είναι σε τόσο juicy τιμές. Εδώ ένα μικρό δείγμα από την πλούσια, πλουσιότατη συλλογή με τα μαγιό. Πλουσιότατες και οι συλλογές Juicy Couture από φόρμες, αξεσουάρ, φορέματα, t-shirts. Aφιερώστε χρόνο στο section αυτό.

Γενικά να περιμένετε εκπλήξεις που είναι μόνο ευχάριστες, το τονίζω γιατί στο νου των fashionistas συχνά τα outlet stores είναι συνυφασμένα με απογοήτευση (παλιό, πολυ παλιό στοκ, τιμές που δεν τις λες καλές, ταλαιπωρία στην επιλογή). Τίποτα τέτοιο στο Factory Outlet. Για περισσότερα ευχάριστα νέα από εκεί, προσφορές και διαγωνισμούς, θα βρείτε πολλα εδώ.

Κατηγορίες:
CHEAP/CHIC IΔΕΕΣ, EΥΡΗΜΑΤΑ