| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Fashion Room Service by Ozon: Τοp Picks

Mερικά από τα πιο ωραία πράγματα, κατά τη γνώμη μου, που υπήρχαν στο ξενοδοχείο Fresh την ημέρα που το Ozon οργάνωνε το Fashion Room Service ήταν τα παρακάτω: (υπήρχαν πολλά ακόμα αλλά λόγω της πολυκοσμίας και άρα της μεγάλης επιτυχίας του event δεν στάθηκε εύκολο να τα δώ εγώ – γι αυτό σας παραπέμπω εδώ)


Ας ξεκινήσω με την σειρά σανδαλιών του ούτως ή άλλως εξαιρετικού site Most-Chic.com.


Aυτό είναι το δικό μου αγαπημένο και το λένε Irida.


Αψογο στυλ, καλοφτιαγμένα, με το elegance που αποπνέει γενικά το Most-Chic.com και τα κορίτσια του, και με καλές τιμές όπως μπορείτε να δείτε εδώ.


Προχωράω με το brand Ippolito που έχει αυτές τις καταπληκτικές τσάντες: άλλο να τις βλεπει κανείς στην όχι και τόσο πετυχημένη φωτό μου και άλλο να τις αγγίζει!


Εκτός από μαλακό δέρμα, έχουν ένα άλλο (ορατό) ατού, που είναι οι γλυκύτατες παστέλ αποχρώσεις τους. Ξεχώρισα τα πουγκιά αλλά και τα clutches είναι άλλο πράγμα…


Τελειώνω με την έκπληξη της βραδιάς για μένα που τα πρωτογνώρισα. Τα γυαλιά της Elizabeth Leau συνδυάζουν στυλ και ποιότητα. Μιλάμε για ένα ελληνικό brand στα πρώτα του βήματα που μπορεί να σταθεί άψογα δίπλα σε αυτά που ξέρουμε από μεγάλους διεθνείς οίκους. Μαζί μου στη φωτό, εκτιμά το coolness τους, η dearest Αντριάννα (@Miss_Antri) από το team του MissBloom.gr

Aνακαλύψτε ακόμα περισσότερα για όλα αυτά εδώ

Κατηγορίες:
Uncategorized