| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Αbout La Stampa

H ιστορία της La Stampa δεν είναι καινούργια. Εγώ, όμως, την έμαθα με λεπτομέρειες πρόσφατα.


Ήξερα φυσικά την εταιρεία αυτή, αλλά την ημέρα που επισκέφθηκα τα “headquarters” στην οδό Κωνσταντινουπόλεως ανακάλυψα πολλά περισσότερα.Εντυπωσιάστηκα. Η La Stampa είναι ελληνική, παράγει συλλογές με πάρα πολλούς κωδικούς, τις οποίες εξάγει σε μια σειρά χωρών, ανάμεσά τους και πολλές προχωρημένες ως προς το θέμα “μόδα” όπως η Αγγλία ή η Σουηδία. Τα παράγει όλα με φυσικές ύλες από την Ελλάδα. Σχεδιάζονται μέσα στην εταιρεία, ράβονται εκεί, είναι, με άλλα λόγια μια αυτάρκης μονάδα, αμιγώς ελληνική, που αναπτύσσεται συνεχώς. Καλά δεν έκανα κι εντυπωσιάστηκα; (Στη φωτο, έχω μείνει άφωνη και κοιτάζω τα ρούχα, φορώντας ένα lime μπλουζάκι από την ανοιξιάτικη συλλογή)


Πολλά από τα t-shirts της συλλογής γράφουν κάποια motto και το συγκεκριμένο με ενέπνευσε. Να σημειώσουμε ότι όλα τα ρούχα της La Stampa δεν είναι μόνο φτιαγμένα από μαλακά φυσικά υφάσματα, αλλά είναι επίσης ραμμένα σε φόρμες που δεν πιέζουν το σώμα, κολακεύουν χωρίς να περιορίζουν. Ίσως για αυτό, η La Stampa έχει ένα διαρκώς αυξανόμενο, απόλυτα πιστό, fan club.


Αυτό είναι ένα καφτάνι με τα prints της νέας συλλογής, prints που δεν θα βρεις αλλού αφού είναι αποκλειστικά της La Stampa.


Όλα αυτά είναι ευχάριστα. Απρόσμενα ευχάριστα, τη στιγμή που το ελληνικό εμπόριο μόδας είναι στην κατάσταση που όλοι ξέρουμε. Δεν θα πω άλλα. Αξίζει πραγματικά να ανακαλύψετε περισσότερα στη σελίδα της La Stampa στο Facebook. Κάντε like και δεν θα μάθετε μόνο σημεία πώλησης ή info για τις συλλογές αλλά θα έχετε καθημερινά ένα feedback, τόσο positive, καλαίσθητο και αισιόδοξο, όσο και η φιλοσοφία και οι άνθρωποι αυτής της εξαιρετικής εταιρείας.

Κατηγορίες:
Uncategorized