| 1 ΣΧΟΛΙΑ

H Ultimate εμπειρία Sensai by Kanebo

Yπάρχουν καλλυντικά που έτσι και τα δοκιμάσεις, δεν μπορείς εύκολα να τα αποχωριστείς. Σε αυτή την κατηγορία, τοποθέτησα πρόσφατα τα Sensai By Kanebo, μετά από μία επίσκεψή στο stand της εταιρείας στο Notos Galleries στο κέντρο της Αθήνας

Μπορεί στη φωτό να είναι εμφανές μόνο το μακιγιάζ (το οποίο γίνεται με προϊόντα με εκπληκτικές υφές και μυρωδιές), όμως αξίζει τον κόπο να αναφερθώ στην ιεροτελεστία περιποίησης που προηγήθηκε και κυρίως στα προϊόντα της σειράς Ultimate.

Η σειρά Ultimate φτιάχτηκε για να αλλάξει το μέλλον της επιδερμίδας μας. Και είναι το πρώτο προϊόν παγκοσμίως, που διαθέτει την ιδιότητα να επανορθώνει τη γενετική φθορά που προκαλείται από τις ακτίνες UV και τις ελεύθερες ρίζες.

Το βασικό συστατικό της σειράς είναι το Koishimaru Silk EX. Προερχόμενο από το πολύτιμο κουκούλι Koishimaru, πηγή του σπουδαιότερου μεταξιού της Ιαπωνίας, το σπάνιο αυτό συστατικό ενισχύει τη σύνθεση υαλουρονικού οξέος στα δερμικά και επιδερμικά κύτταρα, προσφέροντας εντατική ενυδάτωση.

Προσπωπικά έχοντας δοκιμάσει εδώ και λίγο καιρό τη λοσιόν, το γαλάκτωμα και την κρέμα της σειράς Ultimate, έχω να πω ότι τα αποτελέσματα γίνονται γρήγορα ορατά, ενώ η διαδικασία εφαρμογής απολαυστικότατη, αφού όλα τα Sensai by Kanebo (ιαπωνικής φιλοσοφίας βεβαίως – βεβαίως) δίνουν τη δέουσα σημασία σε χαλαρωτικές ευωδιές και μοναδικές μεταξένιες συνθέσεις.

Θα τα βρείτε αποκλειστικά στα Notos Galleries

Κατηγορίες:
Uncategorized