| 0 ΣΧΟΛΙΑ

New year resolutions (and all pink ones)

Aνθρωπος του ροζ δεν είμαι, παρόλα αυτά θεώρησα καλό οιωνό όλα αυτά τα ροζ ελπιδοφόρα αντικείμενα που είχα around me, στην αρχή της νέας χρονιάς!New Year (all pink) resolutions λοιπόν: dream-write-run
Dream (με αφορμή, το αγαπημένο μαξιλαράκι από το Wrap που έχω δίπλα μου συνέχεια και το κοιτάω, το αγγίζω κλπ), write (φούξια φέτος το moleskin που με περίμενε τελευταίο στα ράφια του βιβλιοπωλείου) και run (με πολλαπλές ερμηνείες αυτό το “run”: τρεχάλα για γυμναστική και υγεία, τρεχάλα για να κάνουμε δουλειές, τρεχάλα για να προλαβαίνω όοοολα όσα θέλω)


Ως γνωστόν στην τρεχάλα πρέπει να είσαι σωστά εξοπλισμένος. Τα Nike Lunareclipse+ 2 είναι καταρχήν πανέμορφα, τα καμαρώνεις (και σε καμαρώνουν οι άλλοι και δεν χρειάζεται καν να κουνηθείς)


Επίσης, τα Lunareclipse+ 2 είναι έτσι φτιαγμένα ώστε να νιώθεις ότι φοράς το πιο ελαφρύ παπούτσι του κόσμου αυτού (του δεν ξέρω τελικά πως πλασμένου). Αυτή η θεϊκή εφαρμογή και τα υλικά τους και η τεχνολογία τους τα κάνει να απορροφούν τους κραδασμούς και να προσφέρουν απόλυτη σταθερότητα και τέλεια υποστήριξη σε κάθε κίνηση και δρασκελισμό.


Που σημαίνει ότι δεν έχεις δικαιολογία! Τα παπούτσια στο έχουν κάνει όσο πιο εύκολο γίνεται. Ξεκίνα να τρέχεις. Με άλλα λόγια, πρέπει να σε βλέπουν λιγότερο έτσι…


και περισσότερο έτσι… On the run!

Happy new year (resolutions)!

Κατηγορίες:
Uncategorized