| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Στο Stefanel με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη

To κάλεσμα της Αλεξάνδρας Κατσαΐτη τις προάλλες στο Stefanel μου έδωσε την καλύτερη αφορμή να μιλήσω για δύο αγαπημένα θέματα: α) την Αλεξάνδρα και β) τα Stefanel…

Στους περισσότερους είναι γνωστό ότι η Αλεξάνδρα τυγχάνει μια από τις πιο επιτυχημένες στυλίστριες επωνύμων. Συνεργάζομαι μαζί της χρόνια και θα προσθέσω: Κάνει χιλιάδες πράγματα κάθε μέρα και όπου την συναντήσω, θα μιλήσουμε για 5 λεπτά, θα κανονίσουμε 10 δουλειές, θα μάθω 15 σούπερ hot πράγματα και επιπλέον θα φύγω από κοντά της, ανάλαφρη και γελαστή. Πολύ σημαντικό στις μέρες μας και στη δουλειά μας, αυτός με τον οποίο δουλεύεις μαζί να ειναι ικανός να σου μεταδώσει κέφι και αισιοδοξία, έτσι δεν είναι; Και αυτή είναι η δύναμη της Άλεξ.
Αλλά ας πάμε τώρα στα Stefanel.

Πήγα που λέτε στην Κηφισιά στο Stefanel και με το που μπήκα, μια λίστα με must αγορές δημιουργήθηκε αυτομάτως στο μυαλό μου. H λίστα περιείχε καταρχήν κομμάτια από τη φημισμένη σειρά με τα κασμίρια (γεμάτη διαχρονικά “value-for-money” basics όπως φαίνονται και στη φωτό). Η λίστα είχε και πολλά ακόμη, μερικά από τα οποία ακολουθούν:


Τα γιακαδάκια, ας πούμε. Ιδανική, low-budget προσθήκη που μπορεί να κάνει πιο επίκαιρο και γιορτινό κάθε πουκάμισο της ντουλάπας. Σπεύστε, δεν το συζητώ… Εδώ βλέπετε και υποδειγματικό styling στο λαιμό της Α.Κ, φυσικά!


Η ζώνη αυτή είναι πολύ στυλάτη και πολύ καλύτερη από όσο φαίνεται. Είναι έξυπνη: Εξηγούμαι: εκτός του ότι είναι δίχρωμη και άρα ταιριάζει με τα περισσότερα, ρυθμίζεται στο πίσω μέρος της κι έτσι μπορεί να φορεθεί στη μέση ή πιο κάτω, πάνω από πιο χοντρά ή λεπτά υφάσματα κλπ.


Με τα καπέλα, παθαίνω αυτό το σύνδρομο του “πρέπει να το προβάρω οπωσδήποτε”. Το μαύρο τσόχινο δεν ήταν το μόνο της συλλογής, αλλά ήταν, κατά τη γνώμη μου αυτό που ταιριάζει με τα περισσότερα πρόσωπα. Κατάλληλο για τις bad hair days του χειμώνα και όχι μόνο!


Το παπούτσι αυτό είναι από τα πιο ωραία της λατρεμένης κατηγορίας “wedge sneaker” που έχω δει. Τα ατού του: η μικρή κρυφή πλατφόρμα, το μαλακό σκούρο πράσινο δέρμα και η καλή του τιμή (150€ περίπου).


Κι εδώ βλέπετε τι χαρά μπορεί να νιώσω όταν ανταμώσω το σωστό παλτό. Το φοράω και πλέω κυριολεκτικά σε patterns ευτυχίας. Τι να πω άλλο… καταπληκτικό κομμάτι για όλες τις ώρες!


Ο φίλος-blogger και συντάκτης του MissBloom.gr Γαβριήλ Νικολαίδης, στον οποίο οφείλουμε και πολλές από τις φωτό του θέματος, και η Αλεξάνδρα τυλιγμένοι σε μια κασμιρένια υπερ-κάπα.

Η Αλεξάνδρα θα κάνει μερικά ακόμα styling events σε διάφορα καταστήματα Stefanel. Aν την πετύχετε, μη διστάσετε να της ζητήσετε συμβουλές!

Κατηγορίες:
EΥΡΗΜΑΤΑ, Uncategorized, ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2012