| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Frock n’ Roll is back!

“Επανήλθες Δημήτριερη!” της είπα και το λογοπαίγνιο θα το καταλάβουν όλες οι fans του Frock n\’Roll και της Δημήτριας Ιωαννίδου.


O καινούργιος της χώρος είναι και πάλι ένας παράδεισος design και μόδας, σε ένα καταπράσινο δρομάκι, κάθετο στην οδό Αγίου Ιωάννου, στην Αγία Παρασκευή.

Είναι ό,τι πρέπει για να φτιάξει η διάθεσή σου άμεσα, είτε η Δημήτρια σε κεράσει καφέ, είτε τσάι, είτε ποτό (γιατί κάτι μου είπε ότι σε λίγο καιρό θα είναι και το μπαρ της εφοδιασμένο…). Όσο για ρούχα, η νέα συλλογή είναι εντυπωσιακά μεγάλη και θα ανανεώνεται κάθε τόσο και όχι με την σεζόν.

Γι αυτό, προτείνω να πάτε εκεί, μόνο όταν έχετε αρκετό χρόνο για να δοκιμάσετε πολλά ρούχα (φορέματα κυρίως στο αγαπημένο στυλ White D*Light) αλλά και για να εντοπίσετε απίστευτα ευρήματα γιατί στο χώρο υπάρχουν αμέτρητες stylish details παντού. (Plus: σας περιμένει και η συλλογή της Δημήτριας από κουκουβάγιες, όταν θα βρεθείτε εκεί, θα καταλάβετε τι εννοώ)

Να σας πω, επίσης ότι τρέχει και ένας πολύ ενδιαφέρων διαγωνισμός στο Instagram. Ανεβάζετε φωτό από ρούχα σας, αξεσουάρ σας, details του look σας, προσθέτετε το hashtag #frocknrollcomeback, και μπαίνετε σε κλήρωση για ένα voucher των 300 ευρώ!

Ο χώρος στην Αγία Παρασκευή λειτουργεί τις εξής ώρες: Δευτέρα-Τετάρτη: κατόπιν ραντεβού, Πέμπτη-Παρασκευή: 10:00-15:00, 17:00-20:30 και
Σάββατο: 11:00-15:00.
Διεύθυνση: Δαιδάλου 9Β, Αγία Παρασκευή, τ.210 6842854

Κι επειδή, μιλάμε για γερό comeback, μην ξέχασετε να τσεκάρετε και το ολοκαίνουργο e-shop: www.frocknroll.com

Κατηγορίες:
Uncategorized