| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Αll the fall basics together

Τι γίνεται όταν φορέσεις όλα τα “μπέιζικς” της σεζόν μαζί; Φτιάχνεις μια στολή πασπαρτού, έτοιμη και συναρμολογημένη, κάθε φορά που το τυραννικό σύνδρομο του “δεν έχω τι να βάλω” επιστρέφει.


Και λέγοντας basics, εγώ. προσωπικά, εννοώ κάτι σαν ένα γκρί φουτεροπουλόβερ με λαιμόκοψη, από αυτά που φοράς και με τη φόρμα στο γυμναστήριο και με το κολιέ στο γραφείο. Κάτι σαν μία σκούρα pencil skirt, από αυτές που μέσα τους βγάζω χειμώνες πέρα-δώθε στα press days και τα ραντεβού.


Επίσης, κάτι σαν ένα χακί τζάκετ (είναι αυτό που “καζουαλ-οποιεί” τα υπόλοιπα, άρα απαραίτητο) όπως κι ένα μεγάλο κολιέ (το συγκεκριμένο είναι Miu MIu του 2007), που ως γνωστόν για μένα αποτελεί κομμάτι-εμμονή (βλέπε περισσότερα για αυτό εδώ).


Κι ένα ζευγάρι μαύρα πεδιλο-booties (Uterque), που όταν κρυώσει λίγο περισσότερα ο καιρός θα αντικατασταθούν με κλειστά booties.


Κάτι τέτοια items σε βασικά χρώματα (μπλε, χακί, γκρι, μαύρο) είναι που μου κάνουν τους συνδυασμούς και τη ζωή πιο εύκολη, όταν δεν εχω διάθεση να αναμετρηθώ με το τέρας μιας χαοτικής ντουλάπας (και μέρας), if you know what I mean.

Κατηγορίες:
Uncategorized