| 1 ΣΧΟΛΙΑ

Φάτε μάτια ψάρια (και όχι μόνο ψάρια) ή τι ωραίο έφαγα αυτό το καλοκαίρι

Υπήρξαν φορές που ώσπου να βγάλω τη φωτό, να την επεξεργαστώ και να την ανεβάσω, κόντεψα να μη προλάβω να σταυρώσω μπουκιά αλλά το Foodspotting είναι ένα app που πολύ αγαπώ! Γιατί α) με αυτό μοιράζομαι τα ωραία φαγητά, που δοκιμάζω, με τους φίλους και followers μου και β) οπουδήποτε είμαι, μπορώ να δω τι ωραίο έχει φαγωθεί γύρω τριγύρω, πράγμα που πάντα είναι χρήσιμο.
Με αφορμή το λατρεμένο απλικέσιο, που αξίζει να τσεκάρετε, ιδού τα καλύτερα που γεύτηκα αυτό το καλοκαίρι:


Το top 3: αριστερά, Αρνάκι με μέλι στο εξαιρετικό Αλλού Γυαλού στο Κίνι στη Σύρο. Πάνω δεξιά, Σαλάτα με κατίκι και ντομάτα στο Kaiki Beach στις Σπέτσες. Κάτω δεξιά, κριθαρώτο με γαρίδες και ούζο στον Ορλώφ στις Σπέτσες. (το τελευταίο, σημειωτέον, ήταν τόσο ωραίο, που ξαναπήγα μετά από δύο μέρες στο ίδιο μέρος για να το ξαναφάω)


Τα στικς τηγανητών κολοκυθιών είναι και αυτά από το Kaiki Beach. Επισημαίνω και το πεντανόστιμο styling αλλά και το φόντο του ξύλινου μοναστηριακού τραπεζιού.


Φαλάφελ στο Mamaroux, που βρίσκεται downtown Athens. Από τα πιο πετυχημένα που έχω δοκιμάσει, τα προτείνω στους λάτρεις των λιβανέζικων γεύσεων.


Τούρτα παντζαριού με γιαούρτι. Στο Αλλού Γυαλού, στη Σύρο και πάλι. Και να σκεφθείτε ότι δεν ήμουν ποτέ φίλος των παντζαριών. Μετά από αυτό έγινα.


Μυλοκόπι με ντομάτα στο Π Βox στην Κηφισιά, ένα πιάτο που συνηθίζω να παραγγέλνω στο συγκεκριμένο μέρος, αν κι εκεί μου αρέσει σχεδόν όλος ο κατάλογος.

Καλή όρεξη, αν σας άνοιξε…

Κατηγορίες:
Uncategorized