| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Στο Μόναχο με την Ford

Πρόσφατα βρέθηκα στο Μόναχο καλεσμένη της Ford για να δω το αυτοκίνητο που λανσάρουν οσονούπω και που λέγεται B-Max.

Aπό ότι φάνηκε, με το που προσγειώθηκα, δεν ήταν μόνο για να το δω αλλά και να το δοκιμάσω! Έξω από το αεροδρόμιο μας περίμεναν όλους τους guests πολλά B-Max σε διάφορα υπερ-στυλάτα χρώματα για να τα οδηγήσουμε προς το ξενοδοχείο! Να ΄μαι λοιπόν μέσα σε ένα πορτοκαλί B-Max να οδηγώ προς το Sofitel του Μονάχου.

Το όλο θέμα αποδείχθηκε εύκολο και real fun. Σε όποια διαδρομή κι αν είχαμε να κάνουμε, μας συνόδευε ένα αναλυτικό road book, φτιαγμένο έτσι ώστε και ο πιο ηλίθιος οδηγός να μη μπορέσει να χαθεί ποτέ όσο και αν το προσπαθήσει. Χιλιομετρικές αποστάσεις, σχεδιαγράμματα, εικόνες με τις ταμπέλες του δρόμου ακόμα και φωτογραφίες με κτίρια το έκαναν παιχνιδάκι.

Επιπλέον το ίδιο το αυτοκίνητο είναι fun. Και δικτυωμένο. Εξοπλισμένο με διάφορες πανέξυπνες καινοτομίες, επικοινωνεί κανονικά με τον οδηγό του. Για παράδειγμα, μπορείς να συνδέσεις το κινητό σου και να παίξεις τις μουσικές σου ή να καλέσεις τις επαφές σου, όλα αυτά απλά λέγοντάς το στο πιστό B-Max. Επιπλέον μπορείς να το εμπιστευτείς στην πόλη για ασφαλή οδήγηση αφού σε ταχύτητες κάτω από 30 χλμ σταματά αυτομάτως πριν στουκάρει στον μπροστινό… Δείτε το ολόκληρο και διαβάστε αναλυτικά για όλα τα προσόντα του, γιατί έχει πολλά, εδώ.
Στην επάνω φωτό, εγώ και η Διονυσία Καλαποθαράκου από το MadameFigaro.gr, που υπήρξε πολύτιμη συνοδηγός.


Το αγαπημένο όχημα αυτό έχει και μία ακόμα ιδιαιτερότητα: Δεν έχει κεντρική κολόνα στο πλάι και οι πόρτες του δεν ανοίγουν όπως συνήθως. Η πίσω είναι συρόμενη και το άνοιγμα είναι μεγάλο και έτσι δεν ταλαιπωρείσαι σε παρκαρίσματα περιορισμένου χώρου.


Ο Αnoush, που ανήκει στην υπέροχη ομάδα της Ford Ευρώπης, ήταν ένας χαρισματικός παρουσιαστής γι αυτό και κρέμομαι από τα χείλια του όπως βλέπετε στη φωτό. Πράγματι η παρουσίασή του ήταν κι αυτή fun – μέχρι τον μεθυσμένο έκανε και έλεγε τρεκλίζοντας «Play Adele» στο αυτοκίνητο για να μας δείξει ότι το B-Max δεν θέλει τέλεια προφορά και πεντακάθαρο λόγο για να σε ακούσει. Όντως, αμέσως μετά την εντολή του ακούσαμε το Someone Like You της αγαπημένης τραγουδίστριας.


Και ολίγος τουρισμός: Ιδου το Δημαρχείο (επιτομή του γοτθικού στυλ) στην πλατεία Μarienplatz


Δεν μπορώ να περάσω έξω από ρετρό ζαχαροπλαστείο σε ευρωπαϊκή πρωτεύουσα και να μη βγάλω 85 φωτογραφίες και να μη φάω 185 γλυκά. Προσπαθούσα να θυμηθω αν έχουμε αντίστοιχο στην Αθήνα (ιδίως μετά την άλωση του Ζοnar\’s) και δεν το κατάφερα. Μήπως το Κοσμικόν με τα γαλακτομπούρεκα;


Πλήθος ποδηλάτων στην Marienplatz.


Eδώ αφού έχουμε οδηγήσει στις βαυαρικές εξοχές, απολαμβάνουμε τυπικά εδέσματα σε πανδοχείο της περιοχής. Εννοείται πως δεν μπόρεσα και πάλι να αντισταθώ στο να βγάλω φωτογραφία την σερβιτόρα με την παραδοσιακή στολή και τις μπύρες στο δίσκο.


Επειδή το post γράφεται νύχτα, κλείνω με αυτό το γλυκό touch, courtesy του Sofitel του Μονάχου, που βρίσκεται δύο στενά παραδίπλα από τον σταθμό του Μονάχου, κάτι που μας έκανε με την ελληνική παρέα (τη Διονυσία που είδατε παραπάνω, την δημοσιογράφο Χρύσλα Γεωργακοπούλου και την τέλεια οικοδέσποινα και CPA Manager της Ford, Χρύσα Αγρογιάννη) να τραγουδάμε συνέχεια το ομώνυμο τραγούδι. Ε, ναι και η παρέα ήταν fun…
Sleep well. Goodnight and good luck everybody!

Κατηγορίες:
CHIC ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ, Uncategorized