| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Love for Prints

Ακόμα και στις πιο μίνιμαλ στυλιστικές μου φάσεις, με διέπει μια μανία για κάθε είδους prints. Βέβαια, τα μοτίβα θέλουν πάντα τρόπο ως προς να τα συνδυάσεις…
Αν δεν μπορώ να τα βάλω πάνω μου, τότε προτιμώ να τα βλέπω γύρω μου γι αυτό και μάζεψα στην παρακάτω φωτό μερικά αγαπημένα prints για διακόσμηση σπιτιού.


Πάνω αριστερά: 
Μοτίβο από παπλωματοθήκη ΚΕΝΤΙΑ. Μου αρέσουν τα δίχρωμα αλλά έντονα μοτίβα γιατί συνδυάζονται εύκολα αλλά προσθέτουν χαρακτήρα!
(Σετ για υπέρδιπλο κρεβάτι ΚΕΝΤΙΑ, 57,54€)

Πάνω δεξιά: Αυτό είναι από χαλάκι εισόδου. Το έχω εφαρμόσει και είναι σούπερ ιδέα να βλέπεις όμορφα patterns σαν κι αυτά στο κατώφλι του σπιτιού σου.
(Χαλάκι εξώπορτας Mandarin, 17€)

Κάτω αριστερά:
Μια vintage νότα την επιζητώ πάντα στο art de la table. Γι αυτό με ενθουσίασε αυτή η διακοσμητική τραβέρσα που είναι καλύτερη από όλα όσα διαθέτει η προίκα μου (την οποία δεν λες πλουμιστή, μιας και οι προγενέστερες οικοδέσποινες του σογιού μου είχαν σαφή προτίμηση στα παστέλ λινά). Θα την συνδύαζα τέλεια με το ασπρόμαυρο σερβίτσιο μου.
(Τραβέρσα ΚΕΝΤΙΑ με κέντημα, 39,80€)

Κάτω δεξιά: Ακόμα ένα σετ για την κρεβατοκάμαρα με prints σε μαύρο φόντο, τα οποία βρίσκω πάντα πολύ στυλάτα για την χειμερινή σεζόν.
(Σετ για υπέρδιπλο κρεβάτι ΚΕΝΤΙΑ, 97,86€)

Κατηγορίες:
EΥΡΗΜΑΤΑ, Uncategorized, ΟΙ EΜΜΟΝΕΣ ΜΑΣ