| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Τι να φορέσεις και τι τραγούδι να ακούσεις για να προσποιηθείς ότι είσαι διακοπές

Η Πέμπτη είναι ιδανική μέρα για να κάνεις daydreaming εστιασμένο στις διακοπές, γι αυτό και ετούτο το ποστ γίνεται τώρα. Όμως, τώρα που μπήκει ο Ιούλιος, όλες οι μέρες της εβδομάδας είναι εξίσου ιδανικές για να φορέσεις κάτι από τα παρακάτω και να προσποιηθείς ότι είσαι ήδη σε διακοπές. Εννοείται, ότι τα φοράς, όπου σε παίρνει: θερινό σινεμά, περπάτημα downtown (Μοναστηράκια κλπ), στα ψώνια (αν υποθέσουμε ότι κάνει καμιά μας από αυτά), βόλτα για παγωτό, ποτό κλπ.1. Η τυνίκ: η φολκλορικιά, η σωστή! Με τα κεντήματά της, τα κοφτά της, και πάντα από λευκά ή υπόλευκα βαμβακερά υφάσματα. Μιλάμε για οικονομικά κομμάτια που τα βρίσκεις παντού (από designer boutiques μέχρι αλυσίδες τύπου Zara και HM αλλά και τουριστάδικα) και αποδεικνύονται επενδύσεις. Αυτή της φωτό είναι αγορασμένη παλιά από το Sfera.


2. Oι εσπαντρίγιες: έχουν μαγική δύναμη, στέλνουν το μήνυμα του διακοπο-ζεν στον εγκέφαλο με το που τις φοράς. Ταυτισμένες με την στυλιστική ανεμελιά του resort, του οποιοδήποτε resort (από νησιά μέχρι χωριά). Οι συγκεκριμένες με το μεσαίο τακούνι τύπου flatform είναι από το asos.com


3. Το σορτς: Φέτος έχω πάθει πλάκα με τα εμπριμέ και τα κροσέ. Αυτό της φωτό, το αγόρασα τις προάλλες από το Gap στην συμπαθέστατη τιμή των 35 ευρώ!

Αν τα άνωθεν συνδυαστούν με το παρακάτω τραγούδι, το μόνο που θα λείπει από το τοπίο θα είναι ένα μοχίτο ή κάτι συναφές.
(Οι εικόνες στο βιντεάκι δεν είναι ότι πιο καλοκαιρινό αλλά ακουστικά μας κουμπώνει άψογα με το σύνδρομο “θέλω διακοπές” – το λέει ο άνθρωπος: “Ι need sunshine”!).

Κατηγορίες:
Uncategorized