| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Στην Κύθνο με το σόι

Πριν λίγες εβδομάδες, πήγαμε στην Κύθνο μίνι διακοπές, σε στενό οικογενειακό κύκλο. Όταν λέω σε στενό, εννοώ ότι είμασταν 6 οικογένειες, δηλαδή 20 άτομα, 12 ενήλικες και 8 τέκνα από 1,5 έτους μέχρι 11.

Η Κύθνος, και κυρίως η παραλία Λεύκες (φωτό) στην οποία το σόι μας έκανε απόβαση, αποδείχτηκε με μαγικές δυνάμεις. Όπως τα λέω. Μαγικές. Δυνάμεις. Χαλαρώσαμε όλοι, γονείς μωρών, νηπίων, παίδων και εφήβων. Δεν το λες λίγο. Ακολουθεί φωτογραφικό άλμπουμ και σχόλια. Μην περιμένετε συνοχή. Προσπαθείστε μόνο να το κάνετε εικόνα όλο αυτό… Α δε σας είπα: Πάμφθηνα όλα εκεί.


Εδώ είμαι στη μοναδική εκδρομή που κάναμε – που να ξεκουνήσεις από τις Λεύκες; – στην Παναγιά την Κανάλα.


Αυτό το μέρος είναι πολύ γραφικό και κάπως θυμίζει παλιακές διακοπές, για αυτό το σηκώνει το βιντατζοειδές “tourist-chic” look: Εγώ, με retro print dress από Asos.com, σανδάλια από το Μοναστηράκι, καπέλο από τουριστικάδικο στη Μύκονο, τσάντα “τύπου Μοναστηράκι” από Asos.com


Άποψη της παραλίας Λεύκες από το μπαλκόνι μας. Η ψαρόβαρκα ήρθε τη 2η μέρα να ολοκληρώσει τη θέα-καρτ ποστάλ. Μέναμε στα δωμάτια της κας Γιαννούλας (τηλ. 6945273180). Η τιμή; 45 ευρώ το τρίκλινο την εποχή που μείναμε εμείς, δηλ. μέσα Ιουλίου. Και τα δωμάτια πάνε πακέτο με υπέροχη ταβέρνα όπου μαγειρεύονται κάθε μέρα μαμαδίστικα σουτζουκάκια, γεμιστά, παστίτσια κλπ. Παράδεισος.


Η θέα από το μπαλκόνι μας το σούρουπο.


Εδώ βλέπετε την σαμπρέλα μας, λίγο πριν την πάρει ο αέρας και την παρασύρει στα ανοιχτά.


Στις Λεύκες κάθε μέρα η παρέα είχε και μία νέα ανακάλυψη-αποκάλυψη! Εδώ το μποστάνι της κας Αννεζιώς, που έχει τα διπλανά δωμάτια από αυτά που μέναμε (τηλ. 6945234801) και που μαζί με τον άντρα της μπορούν να δώσουν σε όποιον guest το θελήσει μια γεύση αγροτουρισμού: επίσκεψη στο κοτέτσι για συλλογή φρέσκων αυγών, πρωινή βόλτα με τα κατσικάκια, ενασχόληση στο μποστάνι και άλλα πολλά που δεν μπορώ να αναλύσω καθότι είμαι περισσότερο τύπος του….

… βιβλίου και του αρμυρικιού στις διακοπές. Κάπως έτσι την έβγαζα ολημερίς, κάτω από την παχιά σκιά του δέντρου αυτού που απαθανατίστησε σε ουκ ολίγες πόζες.

Περισσότερες φωτό από Κύθνο και γενικώς, στο instagram:
@elenista

Και αν δεν βάζαμε εδώ ένα τραγουδάκι, σε ποιο post θα βάζαμε;

Κατηγορίες:
CHIC ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ, EΥΡΗΜΑΤΑ, Uncategorized, ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2012, ΟΙ ΕΜΜΟΝΕΣ ΜΑΣ