| 2 ΣΧΟΛΙΑ

At Mykonos, with Louis Vuitton

Το περασμένο Σαββατοκύριακο είχα μια απρόσμενη πρόσκληση από την Louis Vuitton για το opening του pop-up store του οίκου στη Μύκονο.

Απρόσμενη γιατί ήταν το Σ/Κ των εκλογών, αν και βέβαια η επιστροφή είχε κανονιστεί έτσι ώστε να μπορέσουμε να ψηφίσουμε. Γρήγορα κατάλαβα ότι η εταιρεία Louis Vuitton είχε κάνει μια σημαντική κίνηση στην χώρα μας και είχε επίσης οργανώσει ένα πολύ μεγάλο event στη Μύκονο με καλεσμένους από όλη την Ευρώπη.


Το εν λόγω pop up store είναι το πρώτο του οίκου με αυτό το concept (ανοιχτό μόνο για τη σεζόν, με έμφαση σε είδη που αντανακλούν την resort διάθεση κλπ). Μόνο χαρά μπορείς να νιώσεις που ειδικά αυτή την εποχή, διάλεξαν να το εφαρμόσουν πρώτη φορά στην ελληνική Μύκονο.

Μια ακόμα ευχάριστη έκπληξη για μένα ήταν ότι συνάντησα εκεί γνωστές fashion bloggers (κολλημένες στα κινητά τους, να μας παρασύρουν όλους σε ασταμάτητα tweets και instagram – that was fun!), ανάμεσά τους και την Chiara Ferragni του The Blonde Salad, που βλέπετε πάνω να την σταματούν στα Ματογιάννια για να φωτογραφηθούν μαζί της!

αλλά και την υπερ-στυλάτη Gala Gonzalez του Amlul.com . Γνώριζα από καιρό και αγαπούσα το θεϊκό της boho στυλ και εκείνη δε με απογοήτευσε με τις εμφανίσεις της. Μπείτε να τσεκάρετε το blog της οπωσδήποτε.

Με την Chiara φωτογραφηθήκαμε μαζί στο κατάστημα Louis Vuitton για το αγαπημένο περιοδικό της Θεσσαλονίκης Glow. Στην πάνω φωτό, είμαστε ακριβώς πριν το shooting.


Kι εδώ ακριβώς μετά, ντυμένες head to toe με Louis Vuitton.


Mια μικρή γεύση από το δικό μου outfit.


Τα πέδιλα που φορούσα τα αγάπησα σφόδρα και τα φωτογραφιζα ξανά…


… και ξανά.


Κι εδώ με την Francesca, την υπεύθυνη του Digital τμήματος της Louis Vuitton, που έχει το εξαιρετικό blog Bibi in Wonderland

Ναι, ήταν και η παρέα καταπληκτική, εκτός από όλα τα άλλα…

Eπειδή, υπάρχουν πολλά ακόμα να πει κανείς, σας παραπέμπω σε αυτό το άρθρο με πολλές υπέροχες φωτό από το μυκονιάτικο #LVResort σαββατοκύριακο.

Κατηγορίες:
Uncategorized