| 1 ΣΧΟΛΙΑ

Paris: Encore un peu

To υλικό από ένα ταξίδι στο Παρίσι μπορεί να είναι ατέλειωτο. Παρακάτω μερικά ακόμα snapshots από το πρόσφατο ταξίδι μου και το ονειρεμένο video της έκθεσης Louis Vuitton-Marc Jacobs…

Ακόμα και τα σουβενίρ στο Παρίσι είναι tres chic! Aυτή τη φορά, βρήκα τα καλύτερα στο πωλητήριο του Centre Pompidou, στα κλασικά μαγαζάκια της Rue Rivoli και στις πιο fun μπουτίκ του Carousel du Louvre, από όπου και οι κάρτες της φωτογραφίας.

Από το Ladurée με αγάπη, λαχταριστές συσκευασίες για μακαρόν με τη Hello Kitty κ.α.

Εδώ είμαστε. Πραγματικά εντυπωσιακή η έκθεση στο Les Arts Decoratifs. Διαρκεί μέχρι τις 16 Σεπτεμβρίου.

Η έκθεση στοχεύει στο να αναδείξει τη συμβολή και του Louis Vuitton και του Marc Jacobs. Ο πρώτος όροφος είναι αφιερωμένος στον L.V. και ο δεύτερος στον M.J. O δεύτερος, από όπου και αυτή η φωτό είναι ένα μαγικό ταξίδι.

Μέσα σε όλα συμβαίνουν σε αυτό το μαγικό ταξίδι είναι και η μικρή ταινία Fan Club, την οποία υπογράφει η αγαπημένη δημοσιογράφος μόδας Katie Grand. Aν η μέρα σας χωράει λίγο όνειρο, δείτε το!

Μετά το θέαμα, να και ο άρτος: Το Pain Quotidien είναι το αγαπημένο μου μέρος για πρωινό ή πρόχειρο γεύμα. Υπάρχουν πολλά διάσπαρτα στην πόλη. Αυτό της φωτό βρίσκεται στην Place du marché Saint Honoré

Kαι μία γεύση από Αριστερή Όχθη. Το “απαιχτο” Croque Madame στο θρυλικό μπιστρο Le Deux Magots στο St.Germain des Pres

À bientôt

Κατηγορίες:
Uncategorized