| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Tι σου είναι η φυλή των fashionistas

Τρέχει να καβαντζώσει τα Marni at H&M και τα εξαντλεί μέσα στο πρώτο μισάωρο…Και τι σου είναι η τεχνολογία για τη φυλή των fashionistas… Κόλλημα! Mε το Prada for LG κινητό μου, που σας έλεγα τις προάλλες, στα χέρια μου σκέφτομαι κάθε ώρα και στιγμή ότι αυτά τα δύο – μόδα και τεχνολογία – συνδέονται σημαντικά. Βαδίζουν χέρι-χέρι!

Και τώρα που μιλαμε, είμαι σίγουρη ότι πολλές Marni-ακές shοppers τσεκάρουν συνέχεια από υπέρ-σικ smart phones, όπως το δικό μου, το Ebay για κομμάτια της συλλογής Marni at H&M (a propos, να πω στις επίδοξες bidders πως έχουν βγει ένα σωρό στο Ebay.com, αλλά όλα μοσχοπουλιούνται σε υπερδιπλάσιες τιμές από την αρχική τους…)

Η τεχνολογία, λοιπόν, εργάζεται για τη μόδα και έτσι η μόδα προχωρά ακάθεκτη κι εξελίσσεται ακόμα και καιρούς σαν αυτούς. Και ωθεί κι αυτή λιγάκι να προχωρήσει το γενικό γρανάζι της οικονομίας που έχει σκουριάσει λόγω κρίσης. Και αυτό είναι μία απάντηση σε όλους όσους αμφισβητούν τον λόγο ή τη σημασία ύπαρξής της αυτή την εποχή.

Οι φωτό οι παραπάνω είναι βγαλμένες με το προαναφερθέν κινητό-θαύμα και επεξεργασμένες με το εξαιρετικό και εθιστικό android app Little Photo. Είναι ένα σλόγκαν που υπάρχει πάνω στις shopping bags των παρισινών Ba&Sh. Μερικές στιγμές συμφωνώ με αυτό, μερικές άλλες όχι. Πάντως υπάρχει ένα point.

Όσο για τις σκέψεις περί techie fashionistas, είχαν αφορμή και το παρακάτω video της θεάς Garance.

Ναι η θεά Garance κάνει πλέον αυτά τα τέλεια videάκια που τα λέει “Pardon My French” σε συνεργασία με (ποιό άλλο; ) το Netaporter.com, όπου συναντά διάφορους εκεί που γυρνοβολά στις fashion weeks και τους παρουσιάζει όπως κάθε τι άλλο που υπογράφει με εξαιρετικό τρόπο. Καταπληκτική!

Κατηγορίες:
Uncategorized