| 0 ΣΧΟΛΙΑ

AXDW: The Highlights


Ήταν ένα υπέροχο τριήμερο και μας λείπει τρομερά! Η Athens Exclusive Designers Week ήταν μια υπέροχη ευκαιρία να μαζευτούμε ως fashion crowd και να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας (με πρώτους και καλύτερους τους σχεδιαστές που έδειξαν τις συλλογές τους εκεί). Πρώτο highlight: Η Κατερίνα Γκούμα του Underground (το label της βράβευσε τον καλύτερο νέο σχεδιαστή με την ευκαιρία να δημιουργήσει μια exclusive συλλογή) με τον Νίκο Αποστολόπουλο. Και οι δύο βρέθηκαν στην κριτική επιτροπή που έδωσε το πρώτο βραβείο στην ανερχόμενη Lila Nova.


Η πιο μαγευτική στιγμή της διοργάνωσης ήταν χωρίς καμία αμφιβολία το fashion show των Celebrity Skin, των αγαπημένων μας Δημήτρη Στρέπκου και Ελένης Μπάρλα. Δεν θα πούμε τίποτε άλλο, θα αφήσουμε να μιλήσει αυτό το υπέροχο exclusive video που παραχώρησε στο ohsochic.gr ο Δημήτρης (thanx luv!!).


Ourania Kay στα ρούχα, Pericles Kondylatos στα κοσμήματα. Από τη συλλογή Stigma της νεαρής κι αγαπημένης σχεδιάστριας.


Από το γεμάτο μηνύματα show του Κωνσταντίνου Μητροβγένη: Ο σχεδιαστής μοίρασε στο crowd μάσκες Γκάι Φοκς (α λα Ανώνυμοι και V for Vendetta).


Στο φινάλε του Στέλιου Κουδουνάρη, τα μοντέλα σαν πιόνια πάνω σε σκακιέρα.


Στο dress-up game που οργάνωσε το Underground, ο αγαπημένος Tasos Lazar του Posh Fashion μεταμορφώθηκε σε Frida Kahlo. Είναι εκπληκτικό το πώς όλοι όσοι συμμετείχαν στο Dress-Up Game μπήκαν αμέσως στο “πετσί του ρόλου”, μόλις φόρεσαν τα αξεσουάρ και τα ρούχα.


Προσωπικό highlight: Η συμμετοχή μου στην κριτική επιτροπή για τη βράβευση του Καλύτερου Νέου Σχεδιαστή κι αυτό το υπέροχο λεοπάρ καπέλο Philip Treacy από το Studio Avra. Κάποιοι είπαν “μπράβο”, κάποιοι (ελάχιστοι) περιέπαιξαν, αλλά εγώ το ευχαριστήθηκα όσο δεν φαντάζεστε!

Κατηγορίες:
EVENT, EΛΛΗΝΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ, FASHION NEWS, ΟΙ EΜΜΟΝΕΣ ΜΑΣ