| 3 ΣΧΟΛΙΑ

A fashion photo trip with Fenia Labropoulou @ Underground

Επανερχόμαστε δριμύτερες (λέμε τώρα) μετά από μια σειρά από ασθένειες – οι οποίες δεν έχουν τελειώσει βέβαια, αλλά αποφασίσαμε να μη μας πάρει από κάτω! Όλα θα περάσουν με αγάπη και πολύ στυλ – όπως στο πάρτι εγκαινίων της έκθεσης φωτογραφίας της Φένιας Λαμπροπούλου στην μπουτίκ Underground, όπου πήραμε μια γερή δόση και από τα δύο.Ταλαντούχα, αυτοδίδακτη και διακεκριμένη στο εξωτερικό (η δουλειά της έχει δημοσιευθεί στην ιταλική Vogue και όχι μόνο…), η Φένια βρίσκεται στο επίκεντρο του πιο πρόσφατου happening που οργανώνει το Underground επιθυμώντας να κάνει focus στην ελληνική μόδα και στους ταλαντούχους ανθρώπους που δουλεύουν σε αυτήν. Συνδύασε μάλιστα την έκθεση της Φένιας με ένα bazaar ρούχων από hot Έλληνες σχεδιαστές (Celebrity Skin, ΣΟΦΜ, Joy Seek, Maria Patelis κ.ά.) και όλα έγιναν ακόμη πιο fashionable. Το event θα “τρέξει” μέχρι τις 17 Μαρτίου.


Απαστράπτουσα η Φένια, το τιμώμενο πρόσωπο της βραδιάς, μαζί με τον Δημήτρη Στρέπκο των Celebrity Skin και τον hot, hot, hot χορευτή, γνώριμη φάτσα και ως μοντέλο, τον Jefferson.


Κατερίνα Γκούμα και Gianna Smile, αγαπημένο τιμ του Underground, με τη Μαρία Φλώρα Παπαπαναγιώτου και την Ολίβια Ευσταθίου, τις σχεδιάστριες του label ΣΟΜΦ, που “πετάει” (και πολύ χαιρόμαστε γι\’ αυτό).


Ο Δημήτρης Στρέπκος με την super stylist και super stylish Χρυσάνθη Θωμάτου.


Ο Konstantinos So S στα decks έπαιξε ένα 80s set τόσο υπέροχο, που μας χτύπησαν τα τακούνια μας από τον πολύ χορό.


Μιλώντας για μουσική να και μια γνώριμη φάτσα από το προηγούμενο party του Underground όπου έπαιξε τις τρελές μουσικές του μαζί με τη γράφουσα, ο Χρήστος Κιουμουρτζής.


Πολύ στυλ και αγάπη, λοιπόν, όπως είπαμε στην αρχή. Να κι εδώ η Κατερίνα μέσα στην καρδιά μου, μέχρι το επόμενο event του Underground (το οποίο ετοιμάζει κάτι πολύ ενδιαφέρον και για την Athens Exclusive Designers Week – θα επανέλθουμε σε αυτό πολύ σύντομα). Και μέχρι τις 17 του μήνα θα τα ξαναπούμε στην αγαπημένη μπουτίκ του Oh, So Chic, Σκουφά 35 στο Κολωνάκι (τηλ. 210-3640734) για μια γερή δόση ελληνικής μόδας στα καλύτερά της.

Κατηγορίες:
EVENT, EΛΛΗΝΕΣ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΣ, EΥΡΗΜΑΤΑ, INSPIRATION, OH SO CHIC, OH SO CHIC BOUTIQUES, ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΟΙ EΜΜΟΝΕΣ ΜΑΣ