| 0 ΣΧΟΛΙΑ

Wow prints σε preview!

Την περασμένη εβδομάδα βρέθηκα στο ατελιέ ενός αγαπημένου σχεδιαστή και είδα μέρος της συλλογής που θα παρουσίασει στο Madwalk.

Ο αγαπημένος designer που δεν είναι άλλος από τον Απόστολο Μητρόπουλο μου έδειχνε το ένα συγκλονιστικό μοτίβο μετά το άλλο. Τι new york taxis, τι χιμπατζήδες, τι φλαμίνγκο! Και δεν είναι μόνο αυτό: είναι ότι τα έχει συνδυάσει με απίστευτο τρόπο, τα έχει ράψει με τη γνωστή τέλεια τεχνική του και επιφυλάσσει θεαματικές εκπλήξεις στο show του (θυμηθείτε το αξεσουάρ για το κεφάλι που μοιάζει με Μοικάνα φτιαγμένη από aviator glasses και δεν λέω άλλα…).

Ο Απόστολος ξεχωρίζει γιατί σε κάθε συλλογή του συνδυάζει μαγικά πατρόν με φοβερή έμπνευση και research. Αυτή τη φορά την αφορμή για να ανακαλύψει όλα αυτά τα πολύχρωμα υφάσματα στην Αμερική, του την έδωσε το ντοκιμαντέρ από τα 80ς “Paris is burning”, το οποίο έχει σαν θέμα του τα drag balls της Νέας Υόρκης εκείνης της εποχής και το στυλ των transgenders (με εκκεντρικά ρούχα, έντονο μακιγιάζ και vogueing).

Ο καλλιτέχνης που πλαισιώνει τον Απόστολο Μητρόπουλο στο Madwalk είναι ο Σάκης. Για το τι θα φορέσει ο Σάκης μας δεν έχω πληροφορίες… Αναμένουμε να δούμε λοιπόν!

Δείτε εδώ τα υπόλοιπα “ντουέτα σχεδιαστών και τραγουδιστών” στο Madwalk

Κατηγορίες:
Uncategorized