| 1 ΣΧΟΛΙΑ

Oh So Chic! @ Fashion Live

Αύριο το απόγευμα στις 6:15, το Oh, So Chic! θα είναι στο Fashion Live!. Το μεγάλο event του OZON Raw θα συγκεντρώσει το fashion crowd, όσους αγαπούν τη μόδα τόσο ώστε να θέλουν να ασχοληθούν μαζί της επαγγελματικά, αλλά και πολλούς σημαντικούς επαγγελματίες του χώρου.

Να και όλες οι λεπτομέρειες του event, όπως μας τις κοινοποίησε το OZON Raw:

Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου στο The HUB Events (Αλκμήνης 5, Κάτω Πετράλωνα), η ομάδα του περιοδικού ΟΖΟΝ Raw παρουσιάζει το Fashion Live!. Πρόκειται για ένα πρωτότυπο event το οποίο απευθύνεται σε φοιτητές και νέους επαγγελματίες, στους οποίους δίνεται η ευκαιρία να ακολουθήσουν βήμα βήμα τη διαδικασία παραγωγής ενός fashion editorial.

Tα 1000 μ2 του The Hub Events θα μετατραπούν στο μεγαλύτερο φωτογραφικό studio που έγινε ποτέ με τρία παράλληλα φωτογραφικά πλατώ και εντυπωσιακά fashion showrooms. Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες, αφού χωριστούν σε ομάδες ανάλογα με τον τομέα του καθενός (photography, styling, hair & make up) θα ακολουθήσουν τις οδηγίες των ειδικών και θα περάσουν από όλα τα στάδια παραγωγής για να καταλήξουν στη δημιουργία των fashion editorials.

Στα πλαίσια του Fashion Live! η ομάδα του περιοδικού ΟΖΟΝ Raw συνεργάζεται με την eFFex, η οποία παρέχει στην εκδήλωση καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, που θα βρίσκονται στο πλευρό των συμμετεχόντων με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Οι επαγγελματίες αυτοί είναι οι φωτογράφοι Νικόλας Βεντουράκης, Γιώργος Καπλανίδης και Γιώργος Μαλεκάκης, οι στυλίστες Κωνσταντίνος Γκρόζος, Σάντυ Καραγιάννη και Μάνος Τζότζος και οι hair & make up artists Μόρφη Μενεμένογλου, Δημήτρης Σαράντου και Σοφία Σαρηγιαννίδου.

Οι εταιρείες που θα ‘ντύσουν’ το Fashion Live! είναι οι Adidas Originals, Lacoste Live, Lee, Vans, WeSC και Wrangler.

Τις εργασίες του workshop θα ακολουθήσει πάρτυ, ανοιχτό στο κοινό, 20.30-00.30, με άφθονη μπίρα SOL και guest DJs τους Bad Spencer και Teardrops. Στο Fashion Live! After Party θα γίνει παρουσίαση, με ειδικές προβολές, των fashion editorials που έχουν παραχθεί, ενώ τα ίδια editorials θα αποτελέσουν μέρος της έντυπης έκδοσης του περιοδικού OZON Raw, στο επόμενο τεύχος.

Ταυτόχρονα, στα πλαίσια του Fashion Live! η eFFex διοργανώνει έναν φωτογραφικό διαγωνισμό για τους συμμετέχοντες, ενώ η σχολή Pansik θα στήσει το δικό της workshop για τη δημιουργία και την επιμέλεια της φωτογράφησης ενός denim item.

Επιπλέον, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τρεις fashion bloggers, προσκεκλημένοι του περιοδικού, θα μιλήσουν στους συμμετέχοντες για τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν τη μόδα μέσω των δικών τους sites και blogs καθώς και για το κατά πόσο τα online media μπορούν να επηρεάσουν τις τάσεις και το στυλ.

Τέλος, ο OFFradio θα ντύσει μουσικά το Fahion Live! μέσω live streaming, ενώ μέσω live blogging που θα γίνεται από το OZONLive και από άλλα συνεργαζόμενα sites και blogs θα αναμεταδίδεται διαδυκτιακά η εξέλιξη της εκδήλωσης για όσους δεν μπορούν να παρευρεθούν.

Κατηγορίες:
EVENT, FASHION NEWS, INSPIRATION, OH SO CHIC BOUTIQUES